info@plazh.com +35542233997

Fundjavë Voskopojë, Përmet


Detajet e turit


Dita e Parë: 
Nisja nga Tirana në orën 06.00 AM 
Ndalesa te shkurtra gjatë Udhëtimit për Kafe dhe Mëngjes. Mbrritja në Pogradec. Ndalesë e shkurtër në Tushemisht dhe Parkund e Drilonit. Vazhdimi i udhëtimit për në Korçë. Vizitë e qytetit dhe Drekë e lirë. Pasdite, nisja për në Voskopojë. Vizitë e Kishave dhe Monumenteve te Fshatit te Voskopojës. Fjetje dhe Darkë në Hotel.
Dita e Dytë: 
Mëngjesi në Hotel. Nisja për në Ersekë. Ndalesë e shkurtër në Ersekë. Vizitë e shkurtër në Rehovë, fshati në rrëzë të Malit të Gramozit. Vazhdimi i udhëtimit për në Borovë, fshati i famshëm i djegur në luftën II. Vazhdon udhëtimi për në Fermën e Famshme të Sotirës. Drekë e lirë. Nisja për në Leskovik. Ndalesë e shkurtër në Leskovik. Vazhdon udhëtimi për në Llixhat e Bënjës. Vizitë e shkurtër. Vazhdon udhëtimi për në Kanionet e Langarices. Vizitë e shkurtër. Vazhdon udhëtimi për në Përmet. Vizitë e qytetit të Përmetit. Darkë dhe Fjejte në Hotel.
Dita e Tretë:
Mëngjesi në Hotel. Nisja për në Këlcyrë. Ndalesë e shkurtër. Nisja për në Gjirokastër. Vizitë e lirë në qytet. Drekë e lirë. Pasdite, kthimi për në Tiranë 

Në Pagesë përfshihen:
- Udhëtimi me Autobus 
- Fjetje në Hotel 1 natë në Voskopojë dhe 1 natë në Përmet
- Mëngjese dhe Darka në Hotele
- Shoqërues Shqiptar gjatë tërë Udhëtimit

Në Pagesë nuk përfshihen:
- Gjithshka që nuk është përmendur në këtë Program
- Siguracioni në Udhëtim 
- Pijet gjatë Vakteve
- Hyrjet në Monumente dhe MuzeumeFundjavë Voskopojë, Përmet

Datat e nisjeve
Nisja: 25-06-2021
Çmimi Total

158 €
Data të tjera
Nisja: 18-06-2021
18 Qershor
Çmimi Total

158 €
Nisja: 02-07-2021
2 Korrik
Çmimi Total

158 €

s