info@plazh.com +35542233997

Fundjavë në Budva - 2 ditë


Detajet e turit


Fjetje 1 natë në Budva:
- Hotel Moskva 4* (Fjetje, Mëngjes),
- Hotel Avala 4* (Fjetje, Mëngjes dhe Darkë), - 2 Fëmijë falas deri 6,9 vjec, ose një fëmijë falas deri 11.9 vjec. 
- Hotel Splendid 5* (Fjetje, Mëngjes), - 2 Fëmijë falas deri 11,9 vjec. 


Nisja më 16, 23, 30 Janar

Me Shume Detaje: Në pagesë përfshihen:
1. Akomodim në hotel per 1 natë qëndrimi;
2. Vaktet për të gjithë kohën e qëndrimit sipas akomodimit. 


Kujdes:
Në Hotelet e Malit të Zi aplikohet Taksë lokale Qëndrimi.
Klientë DUHET ta paguajnë direkt në Hotel.
Taksat janë:
• Hotel 3*, 4* 
- €1.50 për person të rritur në natë
- €1.00 për fëmijë 12 - 17.9 vjeç në natë
- €0.50 për fëmijë 0 - 11.9 vjeç në natëFundjavë në Budva - 2 ditë

Zgjidhni hotelinDatat e nisjeve
Nisja: 16-01-2021
Çmimi Total

60 €
Data të tjera
Nisja: 23-01-2021
23 Janar / 2 Ditë
Çmimi Total

60 €
Nisja: 30-01-2021
30 Janar / 2 Ditë
Çmimi Total

60 €

s