info@plazh.com +35542233997

Iberostar 4* - All Inclusive 5 Ditë

0 €

Detajet e turitMe Shume Detaje: Në pagesë përfshihen:
1. Akomodim në hotel Iberostar 4 yje per 4 netë qëndrimi;
2. All Inclusive për të gjithë kohën e qëndrimit;
3. Pishina, Jacuzzi, Gym.

Kujdes:
Në Hotelet e Malit të Zi aplikohet Taksë lokale Qëndrimi.
Klientë DUHET ta paguajnë direkt në Hotel.
Taksat janë:
• Hotel 3* dhe 4*:
- €1.50 për person të rritur në natë
- €1.00 për fëmijë 12 - 17.9 vjeç në natë
- €0.50 për fëmijë 0 - 11.9 vjeç në natëIberostar 4* - All Inclusive 5 Ditë

Datat e nisjeve
Nisja: 03-07-2020
Cmimi Total

0 €
Nisja: 10-07-2020
Cmimi Total

518 €
Nisja: 17-07-2020
Cmimi Total

538 €
Nisja: 24-07-2020
Cmimi Total

538 €
Nisja: 31-07-2020
Cmimi Total

558 €
Nisja: 07-08-2020
Cmimi Total

558 €
Nisja: 14-08-2020
Cmimi Total

558 €
Nisja: 21-08-2020
Cmimi Total

558 €

s