info@plazh.com +35542233997

Iberostar 4* - Fundjavë All Inclusive, 3 Ditë


Detajet e turit


Dita e Parë, Nisja nga Tirana për në Budva. Ndalesa gjatë rrugës. Mbrritja në Hotel Iberostar Bellevue. Sistemimi në Hotel. Fjetje dhe All Inclusive në Hotel.

Dita e Dytë, All Inclusive në Hotel.

Dita e Tretë, Mëngjesi i lirëKthimi për Tiranë, Ndalesa gjatë rruges. Mbrritja. 

Nisja më  7, 14, 21, 28 Maj

Me Shume Detaje: Në pagesë përfshihen:
1. Akomodim në hotel Iberostar 4 yje per 2 netë qëndrimi;
2. All Inclusive për të gjithë kohën e qëndrimit;
3. Pishina, Jacuzzi, Gym.

Kujdes:
Në Hotelet e Malit të Zi aplikohet Taksë lokale Qëndrimi.
Klientë DUHET ta paguajnë direkt në Hotel.
Taksat janë:
• Hotel 3* dhe 4*:
- €1.50 për person të rritur në natë
- €1.00 për fëmijë 12 - 17.9 vjeç në natë
- €0.50 për fëmijë 0 - 11.9 vjeç në natë

Shtesë për Transportin me Autobus €20.

Iberostar 4* - Fundjavë All Inclusive, 3 Ditë

Zgjidhni hotelin

Datat e nisjeve
Nisja: 07-05-2021
Çmimi Total

236 €
Data të tjera
Nisja: 14-05-2021
14 Maj / 3 Ditë - 2 Netë
Çmimi Total

236 €
Nisja: 21-05-2021
21 Maj (3 dite / 2 netë)
Çmimi Total

236 €
Nisja: 28-05-2021
28 Maj (3 ditë / 2 netë)
Çmimi Total

236 €

s