Plazh dhe Turi i Madh i Anadollit

1398 €

Detajet e turit

Dita e Parë. Takimi në aeroportin e Rinasit. Nisja nga Rinasi në orën 04.30. Mbrritja ne Aeroportin e Antaljas në orën 07.20, charter direkt. Transferimi dhe Sistemimi në hotel në zonën e Antalyas. All Inclusive në Hotel.

Dita e Dytë. Vizitë me Shoqërues në qytetin e Antalyas. Mundësi për blerje në dyqanet e qytetit dhe vizitë në Shelale një nga ujvarat e famshme të Turqisë. All Inclusive në Hotel.

Dita e Tretë. Të lirë për Plazh. All Inclusive në Hotel.

Dita e Katërt. Nisja për në Pamukkale. Gjatë rrugës ndalesa të shkurtra. Mbërritja në Pamukkale. Sistemimi në hotel. Mbas mbërritjes, vizitë në ujrat termale të Pamukkale-se, vizitë në Pishinën e Kleopatrës dhe kodrën e pambuktë. Darkë në Hotel.

Dita e Pestë. Mëngjesi në Hotel. Nisja për në Kusadasi. Gjatë rrugës vizitë në qendrën arkeologjike të Efesit. Hyrja është opsionale. Pas mbërritjes në Kushadasi, sistemimi dhe Darka në Hotel. Pas darkës një shëtitje panoramike në qytetin e Kushadasit. Darkë në Hotel.

Dita e Gjashtë. Mëngjesi në Hotel. Nisja për në qytetin e Izmirit. Vizitë e panoramike e qytetit, ku vizitohet Kalaja e Izmirit etj. Nisja për në Bursa. Gjate rrugës ndalesa të shkurtra. Mbrritja në Bursa. Sistemimi në Hotel. Darkë dhe Fjetje në Hotel.

Dita e Shtatë. Mëngjesi në Hotel. Vizitë e shkurtër në Bursa. Nisja për në Stamboll. Pas mbrritjes në Stamboll. Vizitë në Xhaminë Blu, Hipodrom, Shën Sofi (Hyrja është opsionale), Ura e Gallatës, Camlixha, Dollma Bahce (Hyrja është opsionale), Ura e varur e Bosforit. Sistemi dhe Darkë në hotel.

Dita e Tetë. Mëngjesi në Hotel. Të lirë deri në Transfertën për në Aeroport. Fluturimi për në Tiranë. Nisja në orën 14.50. Mbrritja në Tiranë.

Në pagesë përfshihen:
1. Udhëtimi vajtje me avion
2. Transfertat dhe shëtitjet me autobus.
3. Akomodim në hotele 3 dhe 4 yje për 7 netë qëndrimi.
4. All Inclusive në Antalya, Mëngjezet dhe darkat në të gjithë destinacionet e tjera.
5. Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.

Në pagesë nuk janë përfshirë:
1. Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.
2. Hyrjet në monumente dhe muzeume.

Plazh dhe Turi i Madh i Anadollit

Datat e nisjeve
Nisja: 20-09-2022
Çmimi Total

1398 €
Data të tjera
Nisja: 20-09-2022
20 Shtator
Çmimi Total

1398 €

s