Plazh në Antalya, Tur në Cappadocia

1198 €

Detajet e turit

Dita e Parë. Takimi në aeroportin e Rinasit. Fluturimi direkt me charter për në Antalya. Nisja në orën 04.30. Mbrritja në orën 07.00. Transferimi dhe Sistemimi në hotel në zonën e Antalyas. All Inclusive në Hotel.

Dita e Dytë. Vizitë me Shoqërues në qytetin e Antalyas. Mundësi për blerje në dyqanet e qytetit dhe vizitë në Shelale një nga ujvarat e famshme të Turqisë. All Inclusive në Hotel.

Dita e Tretë. Të lirë për Plazh. All Inclusive në Hotel.

Dita e Katërt. Mëngjesi në Hotel. Nisja për në Cappadocia. Gjatë rrugës pushime të shkurtra. Fjetje dhe Darkë në hotel.

Dita e Pestë. Mëngjesi në Hotel. Paradite, nisja për të vizituar Muzeumin e Hapur të Goremes, me 5 Kishat Bizantine. Vazhdon vizita në Shkëmbinjte e Uchisar. Drekë e lirë. Pasdite vizitë në Avanos, qytezë në anë të Lumit të Kuq, më i gjati në Turqi, Passabag, Devrent Deresi dhe Urgup. Fjetje dhe Darkë në hotel.

Dita e Gjashtë: Mëngjesi në Hotel. Paradite, vizitë e Qytetit Nëntokësor të Kaymakli. Pasdite të lirë. Fjetje dhe Darkë në hotel.

Dita e Shtatë: Transfertë me autobus për në Aeroport. Fluturimi për në Tiranë. Nisja nga Kayseri në 09.30. Mbrritja në Stamboll në orën 11.00. Transferimi në Stamboll. Vizitë eMonumenteve Kryesore të qytetit. Ne mbrëmje kthimi në Aeroport. Nisja për në Tiranë në orën 00.30. Mbrritja në aeroportin e Rinasit në 01.20.


Në pagesë përfshihen:
1. Fluturimi Tiranë - Antalya dhe Kayseri - Tiranë.
2. Transfertat dhe shëtitjet me autobus.
3. Akomodimi ne Hotel 5* All Inclusive në Antalya, dhe Hotel 5* me Mëngjes dhe Darkë në Cappadocia.
4. Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.

Në pagesë nuk janë përfshirë:
1. Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.
2. Hyrjet në monumente dhe muzeume.

Plazh në Antalya, Tur në Cappadocia

Datat e nisjeve
Nisja: 20-09-2022
Çmimi Total

1198 €
Data të tjera
Nisja: 20-09-2022
20 Shtator
Çmimi Total

1198 €

s