Udhëtim në Budapest

/
Detajet e turit

Dita e Parë: Fluturimi Direkt Tiranë - Budapest. Nisja më  21:35 - Mbrritje në Budapest më  23:05. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel. 

Dita e Dytë: Mëngjesi në Hotel. Vizitë: Ura e Luanëve, Ura e Elisabetës e cila është Ura e parë e varur në Botë, Statuja e Shën Gellertit, kalimi mbi urën e Margaritës, Kodra Gellert, Kisha e Shën Matias, Fjetje në Hotel.

Dita e Tretë: Mëngjesi nëHotel. Vizitë në Katedralja e Shën Stefanit, Kështjella Vayda Hunjad, Sheshi i Heronjve, Citadela, Fortesa e Peshkatarit dhe Kështjella në Buda.  Fjetje në Hotel.

Dita e Katërt: Mëngjesi në Hotel. Vizitë në Szentendre dhe Vishegrad. Transfertë në aeroportin e Budapestit. Fluturimi direkt Budapest - Tiranë. Nisja më 12.35 - Mberritje më 14.05.Në pagesën përfshihen:

1. Udhëtimi vajtje-ardhje me avion
2. Transfertat dhe shëtitjet me autobus.
3. Akomodim në hotel me 3 yje.
4. Mëngjeset sipas programit
5. Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.
6. Lejohet të merret me vete në avion vetëm një çantë me përmasa deri në 40 x 30x 20cm.
(Kujdes - Mbi këto përmasa dhe Bagazh për checkin ka shpenzime ekstra).


Në pagesë nuk janë përfshirë:
1. Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.
2. Hyrjet në monumente dhe muzeume.

Kujdes:
(Oraret e nisjes dhe mberritjes mund te variojn ne base te orarit te kompanis ajrore.)
Ne cdo rast programi zbatohet i plote.

HOTELET PERKATESE PER TURIN 04-07 JANAR '' HOTEL BB BUDAPEST CITY'' 17-20 MARS ''HOTEL BB BUDAPEST CITY''
HOTELET PERKATESE PER TURIN 

04-07 SHKURT '' HOTEL BB BUDAPEST CITY''

17-20 MARS ''HOTEL BB BUDAPEST CITY''Udhëtim në Budapest

DATAT E NISJEVE
Nisja: 17-03-2024

17 Mars
Çmimi Total

638 €