Udhëtim në Berlin

/
Detajet e turit

Dita e Parë: Fluturimi direkt Tiranë - Berlin. Nisja nga Tirana në orën 07.10. Mbrritja në Berlin në orën 08.30. Nisja për në Drezden. Udhëtimi zgjat rreth 2 orë. Mbrritja në Drezden. Vizitë rreth 3 orë në monumentet e Drezdenit. Vazhdimi i udhëtimit për në Leipzig. Udhëtimi zgjat rreth 1.5 orë. Mbrritje në Leipzig. Vizitë rreth 2 orë e monumenteve të Laipcigut. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.


Dita e Dytë: 
Mëngjesi në Hotel. Nisje për në Potsdam, Udhëtimi zgjat rreth 2.5 orë. Mbrritje në Potsdam. Vizitë e monumenteve tè Potsdamit. Vazhdimi i udhëtimit për në Berlin. Udhëtimi zgjat rreth 40 minuta. Mbrritje në Berlin. Vizitë në: Potsdamer Platz, Jewish Muzeum, Checkpoint Charlie, Alexander Platz, Muri i Shembur i Berlinit,  Sistemimi dhe fjetje në hotel.


Dita e Tretë:
 Mëngjesi në Hotel. Vizitë në Monumentet e Berlinit, si: Porta e Bradenburgut, Reichstag, Katedralja e Berlinit, Flea Market, Pallati Charlottenburg etj.  Fjetje në Hotel.


Dita e Katërt:
 Transferimi me autobus për në Aeroportin e Berlinit. Fluturimi për në Tiranë, Nisja nga berlini në orën 10.10. Mbrritja në Tiranë 12.25. 


Në pagesën përfshihen:
1. Udhëtimi vajtje-ardhje me avion Tiranë - Berlin - Tiranë.
2. Transferta dhe Shëtitjet me autobus.
3. Akomodimi në hotel për 3 net.
4. Mëngjeset për të gjitha ditët e udhëtimit.
5. Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.
6. Lejohet të merret me vete në avion vetëm një bagazh me përmasa deri në 40 x 30 x 20 cm. (Kujdes - Mbi këto përmasa dhe Bagazh për checkin ka shpenzime ekstra).

Në pagesë nuk janë përfshirë:
1. Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.
2. Hyrjet në monumente dhe muzeume.

Udhëtim në Berlin

DATAT E NISJEVE
Nisja: 28-11-2024

28 Nëntor
Çmimi Total

798 €