Viti i Ri në Dubai dhe Abu Dhabi

1598 €

Detajet e turit

GRUPI I NISJE ME 26 DHJETOR

QENDRIMI 3 NET ABU DHABI DHE  4 NET DUBAI

Dita e Parë, 26 Dhjetor 2022: Paraqitja në Check in 2 orë para nisjes.  Fluturimi Direkt Tiranë - Abu Dhabi. Nisja nga Tirana në orën 17.30. Mbrritja në Abu Dhabi në orën 01.40. Transferta me Autobus nga Aeroporti në Hotel. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel Novotel City Center 4*.

Dita e Dytë, 27, Dhjetor 2022: Mëngjesi në Hotel. Të lirë dhe Fjetje në Hotel Novotel City Center 4*.

Dita e Tretë, 28 Dhjetor 2022: Mëngjesi në Hotel. Të lirë dhe Fjetje në Hotel Novotel City Center 4*.

Dita e Katërt, 29 Dhjetor 2022: Mëngjesi në Hotel. Vizitë në Abu Dhabi me autobus. Vizitë panoramike e të gjitha pikave interesante të qytetit, si Xhamia e Sheikut Zayed, Poli Flamurit, Fshati Heritage, Ishulli Yas (me pistën e Garave Formula 1, Parku Ferrari, etj). Udhëtim për në Dubai.
(Opsionale), Bilete hyrje për tek Dubai Frame. Eksperienca në këtë kompleks fillon me informimin mbi historine e qytetit, të tashmes së tij duke pasur nje panoramike të pjesës së re dhe të vjeter të Dubait dhe mbaron me të ardhmen e qytetit-mrekulli.
(Opsionale), Darkë me pamje nga shfaqja më e bukur në qytet - Shatërvani Kërcimtar në Downtown Dubai. 4 Set menu + 1 pije te përfshirë (ujë ose pije freskuese) bashkë me transfertën nga Hoteli.
Fjetje në Hotel Ecos Dubai 3* ose Manor by JA 4*.

Dita e Pestë, 30 Dhjetor 2022: Mëngjesi në Hotel. Një vizitë panoramike në Dubai ku vizitohen: Pallati e Sheikut të Dubait Mohammed Al-Maktum, lagja me e vjetër në Dubai Al Bastakiya, Hoteli me 7 yje Burj Al Arab, Qëndra Madinat Jumeirah, Palma e Jumeiras, Sheikh Zayed Road, Qëndra Mall of Emirates, ku mund të bëni ski në dëborë artificiale. Më pas i drejtohemi lagjes më luksoze të qytetit në Dubai Marina ku ndodhet klubi i yachteve të Dubait. Në fund, tek Kompleksi Downtown Dubai i cili përfshin: Kullën më të lartë në Botë Burj Khalifa, Qendra tregtare më madhe në botë Dubai Mall si dhe një nga shfaqjet më të bukura në qytetit Shatërvani Kërcimtar.
(Opsionale) Mbasdite, nisja në drejtim të Dunave ku shoferi i specializuar i shkretëtirave do ju bëjë një tur në shkretëtirë me fuoristradë. Mundësi për të bërë një foto me gamile dhe me kostumet tradicionale Arabe. Përfshirë në çmim: Darkë me Zgarë Barbeque në ambjentet karakteristike dhe tradicionale arabe në shoqërinë e kërcimtareve dhe tingujve të bukur të muzikës orientale.
Fjetje në Hotel Ecos Dubai 3* ose Manor by JA 4*.

Dita e Gjashtë, 31 Dhjetor 2022: Mëngjesi në Hotel. 
(Opsionale), Ngjitje në Ndërtesën më të lartë në botë - Burj Khalifa.
(Opsionale) Darka Speciale e Vitit të Ri.
Fjetje në Hotel Ecos Dubai 3* ose Manor by JA 4*.

Dita e Shtatë, 1 Janar 2023: Mëngjesi në Hotel.
(Opsionale), Xhiro në perëndim, rreth 2 orë me pije jo alkolike me Anije Catamaran në lagjen më luksoze të Dubait - në Dubai Marina. Zona me përqëndrimin më të madh te qiellgërvishtësave në Dubai. Me piknisje në Klubin e yachteve superluksoz të qytetit kjo xhiro ofron mundësinë të magjepseni nga deti me pamjet e Dubai Marinës dhe një pjesë të ishullit artificial Palm Jumeirah.
(Opsionale), Darkë me pamje nga shfaqja më e bukur në qytet - Shatërvani Kërcimtar në Downtown Dubai. 4 Set menu + 1 pije te përfshirë (ujë ose pije freskuese) bashkë me transfertën nga Hoteli.
Fjetje në Hotel Ecos Dubai 3* ose Manor by JA 4*.

Dita e Tetë, 2 Janar 2023:  Transferta në Aeroportin e Abu Dhabit. Fluturimi direkt Abu Dhabi - Tiranë. Nisja nga Dubai në orën 14.05 - Mbrritja ne Tirane 16.55.


GRUPI II NISJE ME 28 DHJETOR
QENDRIMI 1 NATE ABU DHABI DHE  4 NET DUBAI

Dita e Parë, 28 Dhjetor 2022: Paraqitja në Check in 2 orë para nisjes.  Fluturimi Direkt Tiranë - Abu Dhabi. Nisja nga Tirana në orën 17.30. Mbrritja në Abu Dhabi në orën 01.40. Transferta me Autobus nga Aeroporti në Hotel. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel Novotel City Center 4*.

Dita e Dytë, 29 Dhjetor 2022: Mëngjesi në Hotel. Vizitë në Abu Dhabi me autobus. Vizitë panoramike e të gjitha pikave interesante të qytetit, si Xhamia e Sheikut Zayed, Poli Flamurit, Fshati Heritage, Ishulli Yas (me pistën e Garave Formula 1, Parku Ferrari, etj). Udhëtim për në Dubai.
(Opsionale), Bilete hyrje për tek Dubai Frame. Eksperienca në këtë kompleks fillon me informimin mbi historine e qytetit, të tashmes së tij duke pasur nje panoramike të pjesës së re dhe të vjeter të Dubait dhe mbaron me të ardhmen e qytetit-mrekulli.
(Opsionale), Darkë me pamje nga shfaqja më e bukur në qytet - Shatërvani Kërcimtar në Downtown Dubai. 4 Set menu + 1 pije te përfshirë (ujë ose pije freskuese) bashkë me transfertën nga Hoteli.
Fjetje në Hotel Elite Byblos Dubai 5*.

Dita e Tretë, 30 Dhjetor 2022: Mëngjesi në Hotel. Një vizitë panoramike në Dubai ku vizitohen: Pallati e Sheikut të Dubait Mohammed Al-Maktum, lagja me e vjetër në Dubai Al Bastakiya, Hoteli me 7 yje Burj Al Arab, Qëndra Madinat Jumeirah, Palma e Jumeiras, Sheikh Zayed Road, Qëndra Mall of Emirates, ku mund të bëni ski në dëborë artificiale. Më pas i drejtohemi lagjes më luksoze të qytetit në Dubai Marina ku ndodhet klubi i yachteve të Dubait. Në fund, tek Kompleksi Downtown Dubai i cili përfshin: Kullën më të lartë në Botë Burj Khalifa, Qendra tregtare më madhe në botë Dubai Mall si dhe një nga shfaqjet më të bukura në qytetit Shatërvani Kërcimtar.
(Opsionale) Mbasdite, nisja në drejtim të Dunave ku shoferi i specializuar i shkretëtirave do ju bëjë një tur në shkretëtirë me fuoristradë. Mundësi për të bërë një foto me gamile dhe me kostumet tradicionale Arabe. Përfshirë në çmim: Darkë me Zgarë Barbeque në ambjentet karakteristike dhe tradicionale arabe në shoqërinë e kërcimtareve dhe tingujve të bukur të muzikës orientale.
Fjetje në Hotel Elite Byblos Dubai 5*.

Dita e Katërt, 31 Dhjetor 2022: 31 Dhjetor 2022: Mëngjesi në Hotel. 
(Opsionale), Ngjitje në Ndërtesën më të lartë në botë - Burj Khalifa.
(Opsionale). Darka Speciale e Vitit të Ri.

Fjetje në Hotel Elite Byblos Dubai 5*.

Dita e Pestë, 1 Janar 2023: Mëngjesi në Hotel.
(Opsionale), Xhiro në perëndim, rreth 2 orë me pije jo alkolike me Anije Catamaran në lagjen më luksoze të Dubait - në Dubai Marina. Zona me përqëndrimin më të madh te qiellgërvishtësave në Dubai. Me piknisje në Klubin e yachteve superluksoz të qytetit kjo xhiro ofron mundësinë të magjepseni nga deti me pamjet e Dubai Marinës dhe një pjesë të ishullit artificial Palm Jumeirah.
(Opsionale), Darkë me pamje nga shfaqja më e bukur në qytet - Shatërvani Kërcimtar në Downtown Dubai. 4 Set menu + 1 pije te përfshirë (ujë ose pije freskuese) bashkë me transfertën nga Hoteli.
Fjetje në Hotel Elite Byblos Dubai 5*.

Dita e Gjashtë, 2 Janar 2023:  Transferta në Aeroportin e Abu Dhabit. Fluturimi direkt Abu Dhabi - Tiranë. Nisja nga Dubai në orën 14.05 - Mbrritja ne Tirane 16.55.

Në pagesë përfshihen:
• Bileta e Avionit për Fluturim
Tiranë - Abu Dhabi - Tiranë, sipas programit.
• Transfertat nga Aeroporti në Hotel dhe anasjelltas.
• Akomodimi në Hotel Sipas Programit 
• Shëtitjet me Autobus sipas Programit.
• Guida vendase në disa Shëtitje.
• Shoqërues në Shqip përgjatë gjithë udhëtimit
• Në Fluturimin me Wizzair është përfshirë 20 Kg Bagazh dhe çantë shpine.

Në pagesë nuk përfshihen:
• Tarifa e vizës së hyrjes në Dubai.
• Të gjithë Ekskursionet "Opsionale".
• Darka Speciale e Vitit të Ri.


Shtesat dhe Tarifat per Ekskursionet Opsionale:
1. Shtesë për Vizë Hyrje - €89
2. Xhiro me Anije Catamaran në Dubai Marina me transfertë - €49
3. Ngjitje në Observatorin e Burj Khalifa me transfertë - €60
4. Jeep Safari në Shkretëtirë me Darkë Bufe të përfshirë me transfertë - €69
5. Hyrje Ditore në Parkun Ujor Aquaventure me transfertë - €95
6. Darke 4 Set menu me 1 pije me Pamje nga Shfaqja me Shatervan - 69
7. Shfaqje me Delfina dhe Foka në Delphinarium Dubai me transferte - €59
8. Hyrje në Parkun e luleve Miracle Garden me transfertë- €50
9. Vizita ne Dubai Frame (kornizen e Dubait) me transferte - €47
10. Xhiro me Helikopter mbi Dubai per 17 Minuta me Transferte - €270

11. Darkat Gala për Natën e Vitit të ri:
-- a. Elite Byblos Hotel 5* €189 - (Ushqim + 3 Pije Alkolike + Saksofonist - DJ - Kërcimtare Belly + Transfertë)
-- b. First Collection JWC 4*S €179 - 
(Ushqim + Pije JoAlkolike pa kufizim + Animacion + Muzikë me DJ + Transfertë)
-- c. First Collection JWC 4*S €239 - (Ushqim + Pije Alkolike pa kufizim + Animacion + Muzikë me DJ + Transfertë)


Viti i Ri në Dubai dhe Abu Dhabi

Datat e nisjeve
Nisja: 26-12-2022
Çmimi Total

1598 €
Data të tjera
Nisja: 26-12-2022
26 Dhjetor / 8 Ditë / Ecos 3*
Çmimi Total

1598 €
Nisja: 28-12-2022
28 Dhjetor / 6 Ditë / Elite 5*
Çmimi Total

1778 €

s