Hotel Palia Don Pedro

,

Plazh.com

Tiranë

TIA

21 Sep, 06:20

FLUTURIM TRANZIT

FCO
[ 21.09 08:00 - 21.09 16:30]

Tenerife

TFS

21 Sep, 20:30

Plazh.com

Tenerife

TFS

26 Sep, 12:30

FLUTURIM TRANZIT

FCO
[ 26.09 17:50 - 26.09 23:30]

Tiranë

TIA

27 Sep, 01:05

Hotel Palia Don Pedro

,
Alternativat e dhomave dhe akomodimit
STANDARD STUDIO + 0 €

STANDARD STUDIO: Adult: 2 Children: 0

ALL INCLUSIVE
5 Netë
Çmimi Total

1114 €
Rezervo
STANDARD STUDIO + 0 €

STANDARD STUDIO: Adult: 2 Children: 0

ALL INCLUSIVE
5 Netë
Çmimi Total

1114 €
Rezervo
STANDARD APARTMENT + 25 €

STANDARD APARTMENT: Adult: 2 Children: 0

ALL INCLUSIVE
5 Netë
Çmimi Total

1139 €
Rezervo
STANDARD APARTMENT + 25 €

STANDARD APARTMENT: Adult: 2 Children: 0

ALL INCLUSIVE
5 Netë
Çmimi Total

1139 €
Rezervo

Atributet e hotelit
Përshkrim i hotelit