Kroçiere në Ishujt Grekë, 5 Ditë

/
Detajet e turit


Dita e Parë: Nisja nga Tirana në oren 16.00 dhe udhëtimi me autobus për në Lavrion, Athinë. Pushime të shkurtra gjatë rrugës.

Dita e Dytë: Mbrritja në Lavrion, Athinë. Imbarkimi në Kroçieren Celestyal. Nisja në orën 13.00. Drekë në Kroçiere. Zbritja në Ishullin e Mykonos në orën 18.00.
- Shëtitje Opsionale në Mykonos. Qëndrimi në Ishull deri në 23.00. Darka në Kroçiere.

Dita e Tretë: Mëngjesi në Kroçiere. Zbritja në Kushadasi në orën 07.00. Ekskursion në Efes. Drekë në Kroçiere. Nisja në orën 13.00. Zbritja në Patmos në orën 16.30. -Shëtitje Opsionale në Patmos. Nisja në orën 21.30. Darka në Kroçiere.

Dita e Katërt: Mëngjesi në Kroçiere. Zbritja në Heraklion, Kretë në orë 07.00. Ekskursion në Agios Nikolaus. Drekë në Kroçiere. Nisja në orën 12.00. Zbritja në Santorini në orën 16.30. - Shëtitje Opsionale në Santorini. Nisja në orën 21.30. Darka në Kroçiere.

Dita e Pestë: Mëngjesi në Kroçiere. Mbrritja në Lavrion në orën 06.00. Zbritja në Lavrion. Nisja për në Shqipëri. Gjatë rrugës ndalesa të shkurtra. Mbrritja në Shqipëri.


Çmimi për person të Rritur në Kabinë Dyshe.
Në pagesë përfshihen:
1. Udhëtimi vajtje-ardhje me autobus.
2. Akomodim në Kroçieren Celestyal për 4 ditë Lundrim, 3 net fjetje.
3. Mëgjeset, Drekat dhe Darkat në Kroçiere.
4. Pije Akoolike dhe Jo Alkoolike pa limit.
5. Shfaqje, Karaoke, Hyrja në Disko, Sauna dhe aktivitete të ndryshme në Kroçiere.
6. Ekskursion dhe Vizitë në Minoan Palace, Kretë dhe Efesus në Kushadasi.
7. Autobus nga Porti në Mykonos.
8. Taksat Portuale.
9. Bakshishet.
10. Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.

Në pagesë nuk janë përfshirë:
1. Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.
2. Hyrjet në Monumentet dhe Muzeumet.
3. Në zbritjet në porte, transfertat me autobus ose teleferik nga Porti në qytet atje ku është e nevojshme pas Zbritjes nga Kroçierja dhe Shëtitjet Opsionale në Vendet e Zbritjes.KUJDES 

Imbarkimi ne Krociere e ka te detyrueshme qe pasagjeret mbi 12 vjec te jene te pajisur me certifikaten e vaksinimit me 2 doza brenda afatit 9-mujor ose 3 doza te plota. 

Ky eshte kriter i domosdoshem per imbarkimin ne Krocieren Celestyal 

Femijet 6-11.99 vjec kalojn ne test. 


Kroçiere në Ishujt Grekë, 5 Ditë

Zgjidhni hotelin


DATAT E NISJEVE
Nisja: 16-03-2023

Kabine e Brendshme

16 Mars
Çmimi Total

778 €
Nisja: 23-03-2023

Kabine e Brendshme

23 Mars
Çmimi Total

798 €
Nisja: 30-03-2023

Kabine e Brendshme

30 Mars
Çmimi Total

798 €