info@plazh.com +35542233997

Bianca Resort Kolashin, 3 Ditë


Detajet e turit


Me Shume Detaje: Nisje më 15, 22, 29 Janar
Fjetje 2 netë në Kolashin:
- Hotel Bianca 4* (Fjetje, Mëngjes dhe Darkë),

Në pagesë përfshihen:
1. Akomodim në hotel për 2 netë qëndrimi.
2. Mëngjeset dhe Darkat për të gjitha ditët e udhëtimit.
3. Përdorimi falas i faciliteteve si pishine e brendshme, Sauna, palester etj.

Në pagesë nuk janë përfshirë:
- Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.

Bianca Resort Kolashin, 3 Ditë

Datat e nisjeve
Nisja: 15-01-2021
Çmimi Total

278 €
Nisja: 22-01-2021
22 Janar / 3 Ditë
Çmimi Total

278 €
Nisja: 29-01-2021
29 Janar / 3 DItë
Çmimi Total

278 €

s