info@plazh.com +35542233997

Detajet e turit
Pranverë në Strugë dhe Ohër

Pranverë në Strugë dhe Ohër

Strugë, Maqedonia e Veriut 2 ditë
Personat
Të rritur: 2 Fëmijë: 0
Qëndrimi
1 Natë / 2 Ditë
Sun 14 Mar

Çmimi Total -

78 €