info@plazh.com +35542233997

Detajet e turit
Tur në Dubai dhe Abu Dhabi - Plazh në Zanzibar

Tur në Dubai dhe Abu Dhabi - Plazh në Zanzibar

Dubai, Emiratet e Bashkuara Arabe 8 ditë
Personat
Të rritur: 2 Fëmijë: 0
Qëndrimi
7 Netë / 8 Ditë
Sun 06 Jun

Çmimi Total -

2398 €