info@plazh.com +35542233997

Detajet e turit
Udhëtim në Stamboll dhe Cappadocia

Udhëtim në Stamboll dhe Cappadocia

Stamboll, Turqi 4 ditë
Personat
Të rritur: 2 Fëmijë: 0
Qëndrimi
3 Netë / 4 Ditë
Fri 12 Mar

Çmimi Total -

718 €