info@plazh.com +35542233997

Detajet e turit
Pushime në Bodrum dhe Pamukkale

Pushime në Bodrum dhe Pamukkale

Bodrum, Turqi 7 ditë
Personat
Të rritur: 2 Fëmijë: 0
Qëndrimi
6 Netë / 7 Ditë
Thu 14 Oct

Çmimi Total -

1198 €