info@plazh.com +35542233997

Detajet e turit
Pushime në Antalya dhe Pamukkale

Pushime në Antalya dhe Pamukkale

Antalya, Turqi 6 ditë
Personat
Të rritur: 2 Fëmijë: 0
Qëndrimi
6 Netë / 6 Ditë
Fri 12 Mar

Çmimi Total -

1198 €