info@plazh.com +35542233997

Detajet e turit
Barcelonë dhe Riviera Franceze

Barcelonë dhe Riviera Franceze

Barcelonë, Spanjë 7 ditë
Personat
Të rritur: 2 Fëmijë: 0
Qëndrimi
6 Netë / 7 Ditë
Mon 14 Jun

Çmimi Total -

658 €