Udhëtim në Paris

/
Detajet e turit

Dita e Parë: Udhëtimi me avion direkt Tiranë - Paris. Nisja në orën 16:30. Mbrritja në Paris në 19:30. Transferimi për në Hotel. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.


Dita e Dytë: Mëngjesi në hotel. Vizitë panoramike e Parisit ku do të shikohen: Harku i Triumfit, Place de la Conocorde, Assamble Nationale, Pallati Invalideve, Varri Napoleonit, Kopshti Tyilerive. Vizite ne Kullen Eiffel. Lundimi me Anije ne Lumin Seine. Transferta per ne Versaje. Vizitë në Pallatin e Versajes dhe kopshtet e saj. Kthimi dhe akomodimi në hotel.


Dita e Tretë: Mëngjesi në Hotel. Nisja per ne Muzeun e Louvrit dhe Vizita.Vizitë në: Kopshtet e Luxemburgut, Katedralja Notre Dame. Shëtitje panoramike ku do të shikohen Panteoni, Opera de Garnier, Sheshi Bastille dhe Opera më e madhe e Francës. Kthimi dhe akomodimi në hotel. 


Dita e Katërt: Mengjesi ne Hotel. Nisja në drejtim të Galerive Lafajetë (Galeries Lafayette). Shopping Promenade.- Nisja në drejtim të lagjes moderne La Défense. Vizitë dhe dreka në Qendrën e madhe tregtare “Les 4 Temps”. Nisja nga La Défense në drejtim të Aeroportit. Fluturimi direkt Paris - Tiranë. Nisja  në orën 20:05. Mbrritja në Tiranë në orën 22:40.


Shënim: 
Të gjithë Familjarët që do këkojnë Vizitë në Disneyland, Guida jonë në Paris i asiston per ti orjentuar per bileten e hyrjes ne Disney*te cilen e blejn vet  dhe transfertat e nevojshme. 


Në pagesë përfshihen:

1. Udhëtimi vajtje-ardhje me avion
2. Transfertat dhe shëtitjet me autobus.
3. Akomodim në hotel për 3 netë qëndrimi.
4. Mëngjeset për të gjitha ditët e udhëtimit.
5. Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.
6. Lejohet të merret me vete në avion vetëm një çantë me përmasa deri në 40 x 20x 23cm. (Kujdes - Mbi këto përmasa dhe Bagazh për checkin ka shpenzime ekstra).Bagazhi standart. 
(Per kete tur ofrohet bagazhi 20 kg stive extra pa pagese extra e perfshire ne bilete, vendet me bagazhe jan te limitura, jo te gjithe mund ta perfitojne oferten)

Në pagesë nuk janë përfshirë:
1. Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.
2. Hyrjet në monumente dhe muzeume.
3. Lundrimi me Anije.

OPSIONALET E TURIT :
Vetem udhetimi per ne Pallatin e Versajes kushton 15 euro.
Bileta per Hyrjen e Pallatit te Versajes perfshire dhe visiten ne Kopshtet e saj kushton 30 euro.
Bileta per Hyrjen ne Louvre kushton 20 euro.
Bileta per ne Kullen Eiffel per katin e dyte kushton 19 euro * me ashensor 
Bileta per ne Kullen Eiffel per katin e dyte kushton 13 euro *me shkalle 
Kujdes:
Te gjitha rezervimet per Biletat e Hyrjeve behen paraprakisht ne momentin e rezervimit te turit.
Kujdes: Cmimet e Biletave mund te ndryshojn ne Vartesi te datave kur ka ngarkese. 

Lundimi ne Lumin Seine eshte opsional dhe pagesa dhe rezervimi behet tek guida.

Udhëtim në Paris

DATAT E NISJEVE
Nisja: 11-02-2023

Shën Valentin
Çmimi Total

938 €
Nisja: 04-03-2023

4 Mars
Çmimi Total

878 €