Kroçiere në Barcelonë


Detajet e turit

Dita e Parë: Fluturimi Tiranë - Milano. Nisja nga Tirana në orën 06.50. Mbrritja në Milano në orën 8.50. Transferta për në Savona. Udhëtimi zgjat rreth 3 orë pa ndalesa. Ndalesa të shkurtra gjatë rrugës. Mbrritja në Portin e Savonës. Imbarkimi në Kroçieren Costa Fortuna. Nisja në orën 18.00. Darka në Kroçiere.

Dita e Dytë: Mëngjesi në Kroçiere. Mëngjesi në Kroçiere. Drekë dhe Darkë në Kroçiere.

Dita e Tretë: Mëngjesi në Kroçiere. Mbrritja në Barcelonë në orën 08.00. Shëtitje opsionale në Barcelonë. Drekë në Kroçiere. Nisja në orën 18.00. Darka në Kroçiere.

Dita e Katërt: Mbrritja në Marsejë në orën 09.00. Shëtitje opsionale në Marsejë. Drekë në Kroçiere. Nisja në orën 17.00. Darka në Kroçiere.

Dita e Pestë: Mëngjesi në Kroçiere. Mbrritja në Savona në orën 09.00. Nisja për në Torino. Fluturimi nga Torino në orën 16.00. Mbrritja në Tiranë në orën 17.55.


Në pagesë përfshihen:
1. Udhëtimi vajtje-ardhje me Avion Tiranë - Milano dhe Torino - Tiranë
2. Transfertat me autobus Milano - Savona - Torino.
3. Akomodim 4 net në Kroçieren MSC Orchestra.
4. Mëngjeset, Drekat dhe Darkat në Kroçiere.
5. Shoqërues Shqiptar gjatë udhëtimit.
6. Shfaqje, Karaoke, Hyrja në Disko, Sauna dhe aktivitete të ndryshme në Kroçiere.
7. Taksat Portuale.

Në pagesë nuk janë përfshirë:
1. Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.
2. Hyrjet në Monumentet dhe Muzeumet.
3. Ekskursionet që ofron Kroçierja.
4. Bakshishi në Kroçiere dhe Bakshishe të ndryshme
5. Siguracioni Shëndetësor
4. Transfertat me autobus nga Porti në qytet atje ku është e nevojshme pas Zbritjes nga Kroçierja dhe Shëtitjet Opsionale në Vendet e Zbritjes.
Kujdes:
- Shoqëruesi ynë ofron asistencë gjatë udhëtimit në Kroçiere, shoqërimin në Monumente.
- Në zbritje në Marsejë dhe Barcelonë nuk do ketë Autobus, por do realizohen shëtitjet nga shoqëruesi ynë duke përdorur transportin publik.
- Rekomandohen Bakshishe në Kroçiere €10 për të Rritur dhe €5 për Fëmijë në natë.

Kroçiere në Barcelonë

Zgjidhni hotelin


Datat e nisjeve
Nisja: 06-11-2022
Çmimi Total

898 €
Data të tjera

s