info@plazh.com +35542233997

Kroçiere në Ishujt Grekë, 6 Ditë


Detajet e turit


Dita e Parë: Nisja nga Tirana në oren 23.00 dhe udhëtimi me autobus për në Athinë. Pushime të shkurtra gjatë rrugës.

Dita e Dytë: Mbrritja në Pireus, Athinë. Imbarkimi në Kroçieren Celestyal. Nisja në orën 20.00. Darka në Kroçiere.

Dita e Tretë: Mëngjesi në Kroçiere. Zbritja në Kusadasi të Turqisë në orën 09.00. Ekskursion dhe Vizitë në Efes. Drekë në Kroçiere. Nisja në orën 18.00. Darka në Kroçiere.

Dita e Katërt: Mëngjesi në Kroçiere. Zbritja në Rhodos në orën 08.00. Ekskursion në Monumentet Kryesore të Qytetit. Drekë në Kroçiere. Nisja në orën 18.00. Darka në Kroçiere.

Dita e Pestë: Mëngjesi në Kroçiere. Zbritja në Santorini në orën 08.00. Drekë në Kroçiere. 
- Shëtitje Opsionale në fshatin Oia. Nisja në orën 22.00. Darka në Kroçiere.

Dita e Gjashtë: Mëngjesi në Kroçiere. Zbritja në Port në Lavrion, Athinë, në orën 07.00. Nisja për në Shqipëri. Gjatë rrugës ndalesa të shkurtra. Mbrritja në Shqipëri.


Çmimi për person të Rritur në Kabinë Dyshe.
Në pagesë përfshihen:
1. Udhëtimi vajtje-ardhje me autobus.
2. Akomodim në Kroçieren Celestyal për 5 ditë Lundrim, 4 netë fjetje.
3. Mëgjeset, Drekat dhe Darkat në Kroçiere.
4. Pije Akoolike dhe Jo Alkoolike pa limit.
5. Shfaqje, Karaoke, Hyrja në Disko, Sauna dhe aktivitete të ndryshme në Kroçiere.
6. Ekskursion dhe Vizitë në Efes gjatë zbritjes në Kushadasi dhe Ekskursion dhe Vizitë në Akropol të Lindos dhe Kështjella e Knights në Rhodos.
7. Taksat Portuale.
8. Bakshishet.
9. Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.

Në pagesë nuk janë përfshirë:
1. Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.
2. Hyrjet në Monumentet dhe Muzeumet.
3. Në zbritjet në porte, transfertat me autobus ose teleferik nga Porti në qytet atje ku është e nevojshme pas Zbritjes nga Kroçierja dhe Shëtitjet Opsionale në Vendet e Zbritjes.

Shënim:
Minimumi i Grupit për Transportin Vajtje ardhje nga Tirana është 15 persona.
Minimumi i Grupit për Shoqërues Shqiptar është 20 persona.

Kujdes:
Për shkak të Pandemisë, Ndalesa në Kushadasi mund të mos realizohet dhe mund të zëvendësohet me ndalesë në Patmos pa paralajmërim dhe pa kompensim.

Kroçiere në Ishujt Grekë, 6 Ditë

Datat e nisjeve
Nisja: 30-07-2021
Çmimi Total

938 €
Data të tjera
Nisja: 06-08-2021
Kabinë e Brendshme
Çmimi Total

938 €
Nisja: 06-08-2021
Kabinë e Jashtme
Çmimi Total

1098 €
Nisja: 13-08-2021
Kabinë e Brendshme
Çmimi Total

938 €
Nisja: 13-08-2021
Kabinë e Jashtme
Çmimi Total

1098 €
Nisja: 20-08-2021
Kabinë e Brendshme
Çmimi Total

938 €
Nisja: 20-08-2021
Kabinë e Jashtme
Çmimi Total

1098 €
Nisja: 30-07-2021
Kabinë e Brendshme
Çmimi Total

938 €
Nisja: 30-07-2021
Kabinë e Jashtme
Çmimi Total

1098 €

s