info@plazh.com +35542233997

Bianca Resort Kolashin, 2 Ditë


Detajet e turit
Me Shume Detaje: Nisje më 16, 23, 30 Janar
Fjetje 1 netë në Kolashin:
- Hotel Bianca 4* (Fjetje, Mëngjes dhe Darkë),

Në pagesë përfshihen:
1. Akomodim në hotel për 1 natë qëndrimi.
2. Mëngjeset dhe Darkat për të gjitha ditët e udhëtimit. 
3. Përdorimi falas i faciliteteve si pishine e brendshme, Sauna, palester etj.

Në pagesë nuk janë përfshirë:
- Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.

Bianca Resort Kolashin, 2 Ditë

Datat e nisjeve
Nisja: 16-01-2021
Çmimi Total

138 €
Nisja: 23-01-2021
23 Janar / 2 Ditë
Çmimi Total

138 €
Nisja: 30-01-2021
30 Janar / 2 Ditë
Çmimi Total

138 €

s