info@plazh.com +35542233997

Kroçiere në Ishujt Grekë dhe Qipro


Detajet e turit

Dita e Parë, E Martë: Nisja nga Tirana në oren 02.00 dhe udhëtimi me autobus për në Selanik. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Imbarkimi në Kroçieren Celestyal, në Selanik. Drekë dhe Darkë në Kroçiere. Nisja në orën 20.00.

Dita e Dytë, E Mëkurë: Mëngjesi në Kroçiere. Zbritja në Mykonos në Orën 10.00. Të lirë për Shëtitje dhe Plazh në Mykonos. Drekë dhe Darkë në Kroçiere.

Dita e Tretë, E Enjte: Nisja në orën 02.00. Mëngjesi në Kroçiere. Zbritja në Santorini. Të lirë për Shëtitje dhe Plazh në Santorini. Drekë dhe Darkë në Kroçiere. Nisja në orën 20.00.

Dita e Katërt, E Premte: Mëngjesi në Kroçiere. Zbritja në Rhodos në orën 08.00. Ekskursion ne Rhodos. Me pas, Të lirë për Shëtitje dhe Plazh në Rhodos. Drekë dhe Darkë në Kroçiere. Nisja në orën 20.00.

Dita e Pestë, E Shtunë: Mëngjesi në Kroçiere. Zbritja në Limassol, Qipro në orën 08.00. Ekskursion ne Limssol. Më pas, Të lirë për Shëtitje dhe Plazh në Limassol. Drekë dhe Darkë në Kroçiere. Nisja në orën 20.00.

Dita e Gjashtë, E Diel: Mëngjesi në Kroçiere. Zbritja në Agios Nikolaos, Kretë në orë 14.00. Të lirë për Shëtitje dhe Plazh në Kretë. Drekë dhe Darkë në Kroçiere. Nisja në orën 20.00.

Dita e Shtatë. E Hënë: Zbritja në Athinë në orë 00.00. Mëngjesi në Kroçiere. Zbritja në Port. Nisja për në Shqipëri. Gjatë rrugës ndalesa të shkurtra. Mbrritja në Shqipëri.

Me Shume Detaje: Në pagesë përfshihen:
1. Udhëtimi vajtje-ardhje me autobus
2. Akomodim në Kroçieren Celestyal Crystal
3. Mëgjeset, Drekat dhe Darkat në Kroçiere.
4. Pije Akoolike dhe Jo Alkoolike pa limit.
5. Shfaqje, Karaoke, Hyrja në Disko, Sauna dhe aktivitete të ndryshme në Kroçiere.
6. Ekskursionet:
- Shëtitje në Rhodos
- Shëtitje në Limassol, Qipro
- Autobus në Mykonos.
8. Taksat Portuale.
7. Bakshishet.

Në pagesë nuk janë përfshirë:
1. Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.
2. Hyrjet në Monumentet dhe Muzeumet.
3. Në zbritjet në porte, transfertat me autobus ose teleferik nga Porti në qytet atje ku është e nevojshme pas Zbritjes nga Kroçierja dhe Shëtitjet Opsionale në Vendet e Zbritjes.

Kroçiere në Ishujt Grekë dhe Qipro

Datat e nisjeve
Nisja: 27-07-2021
Çmimi Total

0 €
Data të tjera
Nisja: 24-08-2021
Kabinë e Brendshme
Çmimi Total

1358 €
Nisja: 24-08-2021
Kabinë e Jashtme
Çmimi Total

1538 €

s