Nga Data: Deri datė: Dhomė

Viti i Ri nė Selanik, 3 Ditė €66

3. Greqi

3. Greqi

Viti i Ri në Selanik: Nisja më 31 Dhjetor dhe qëndrimi 2 dhe 3 netë.

- Hotel Metropolitan 3* -  2 netë - €66 dhe 3 netë - €99. 
Në pagesë përfshihen: 
1. Akomodim në hotel per 2 ose 3 netë qëndrimi;
2. Mëngjeset për të gjitha netët e qëndrimit;

- Hotel Sun Beach 4* 2 netë - €129 dhe 3 netë - €169.
Në pagesë përfshihen: 
1. Akomodim në hotel per 2 ose 3 netë qëndrimi; 
2. Mëngjeset dhe Darkat për të gjitha netët e qëndrimit;
3. Darka e Vitit të Ri më 31 Dhjetor, me DJ, (Pije jo alkoolike dhe verë të përfshirë).

- Hotel Santa Beach 4* - 3 netë - €139. 
Në pagesë përfshihen: 
1. Akomodim në hotel per 3 netë qëndrimi;
2. Mëngjeset dhe Darkat për të gjitha netët e qëndrimit;
3. Darka e Vitit të Ri, Bufe, më 31 Dhjetor, (Pije të papërfshirë).
Shënim: Fëmijët deri 12 vjeç, falas - pa krevat shtesë. Nëse dëshironi Krevat Shtesë regjistrohet si i Rritur.

- Hotel Capsis 4* - 2 netë €89 dhe 3 netë - €129. 
Në pagesë përfshihen: 
1. Akomodim në hotel për 3 netë qëndrimi; 
2. Mëngjeset për të gjitha netët e qëndrimit;
Shënim: Fëmijët deri 12 vjeç, falas - pa krevat shtesë. Nëse dëshironi Krevat Shtesë regjistrohet si i Rritur.
Shënim: Darka e Vitit të Ri në Hotel është ekstra OPSIONALE.

- Hotel Holiday Inn 5* 2 netë - €159 dhe 3 netë - €209.
Në pagesë përfshihen: 
1. Akomodim në hotel per 2 ose 3 netë qëndrimi; 
2. Mëngjeset për të gjitha netët e qëndrimit;
Shënim: Darka e Vitit të Ri në Hotel është ekstra ME DETYRIM.

- Hotel Grand Palace 5* 2 netë - €115 dhe 3 netë - €169
Në pagesë përfshihen: 
1. Akomodim në hotel per 2 ose 3 netë qëndrimi; 
2. Mëngjeset për të gjitha netët e qëndrimit;
Shënim: Darka e Vitit të Ri në Hotel është ekstra ME DETYRIM.

- Hotel Lazart 5* 2 netë - €159 dhe 3 netë - €209
Në pagesë përfshihen: 
1. Akomodim në hotel per 2 ose 3 netë qëndrimi; 
2. Mëngjeset për të gjitha netët e qëndrimit;
Shënim: Darka e Vitit të Ri në Hotel është ekstra ME DETYRIM.

- Hotel Porto Palace 5* 2 netë - €139 dhe 3 netë - €199.
Në pagesë përfshihen: 
1. Akomodim në hotel per 2 ose 3 netë qëndrimi; 
2. Mëngjeset për të gjitha netët e qëndrimit;
Shënim: Darka e Vitit të Ri në Hotel është ekstra ME DETYRIM.

- Hotel Electra Palace 5* 3 netë - €279. 
Në pagesë përfshihen: 
1. Akomodim në hotel per 3 netë qëndrimi; 
2. Mëngjeset për të gjitha netët e qëndrimit;
Shënim: Darka e Vitit të Ri në Hotel është ekstra OPSIONALE.

- Hotel Mediterranean Palace 5* 3 netë - €299. 
Në pagesë përfshihen: 
1. Akomodim në hotel per 3 netë qëndrimi; 
2. Mëngjeset për të gjitha netët e qëndrimit;
3. Darka e Vitit të Ri më 31 Dhjetor, Drekë më 1 Janar dhe Darkë më 2 Janar (Pije të papërfshirë).

- Hotel The Met 5* 3 netë - €369. 
Në pagesë përfshihen: 
1. Akomodim në hotel per 3 netë qëndrimi; 
2. Mëngjeset dhe Darkat për të gjitha netët e qëndrimit;
3. Darka e Vitit të Ri më 31 Dhjetor, Pije Pa Limit të përfshira.
4. Përdorim falas i Pishinës. Hamamit dhe Gym.
5. Minibus Falas Vajtje Ardhje për në Qendër.

Opsionale: Darka Speciale e Vitit të Ri:
- Capsis 4*€49
- Santa Beach 4* €39
- Grand Palace 5* €69
- Lazart 5* €49
- Porto Palace 5* €69
- Holiday Inn 5* €79

Opsionale: Transporti vajtje ardhje me Autobus:
- Shtesa për Transportin €55

Kujdes:
Nga 1 Janari 2018, në të gjithë Hotelet e Greqisë aplikohet Taksë lokale Qëndrimi. 
Klientët DUHET ta paguajnë direkt në Hotel. 
Taksat janë: 
• Hotel 5*: €4.00 për dhomë në natë
• Hotel 4*: €3.00 për dhomë në natë
• Hotel 3*: €1.50 për dhomë në natë
• Hotel 2* dhe 1*: €0.50 për dhomë në natë

Me Shume Detaje: Nė pagesė nuk janė pėrfshirė:
1. Gjithshka qė nuk ėshtė pėrmendur nė kėtė program.
2. Hyrjet nė Muzeume dhe Monumente.

Viti i Ri nė Selanik, 3 Ditė €66

LISTA E ĒMIMEVE

Eksploro

MĖ SHUMĖ OFERTA SPECIALE!

Nga Data: Deri datė: Dhomė