Oferta Speciale Halkidiki

3. GREQI/ Halkidiki - Zgjedhja Jone

Ne Ju ofrojmë Transfertën me Autobuz vajtje ardhje nga Tirana deri në Hotel.
Nisjet janë:
- çdo të Martë dhe te Premte deri më 30 Shtator 2019


   
Kriopigi Beach - Kriopigi Halkidiki

Kriopigi Beach 4* - Kriopigi, Halkidiki (All Inclusive)

Çmimi: €512 për 7 netë për person për Nisje më 30 Gusht. 

Shtesa €45 për transportin vajtje - ardhje nga Tirana.

   
Kassandra Bay 2*S

Kassandra Bay 2*S - Kriopigi, Halkidiki (All Inclusive)

Çmimi: €352 për 7 netë për person për Nisje më 30 Gusht.
Shtesa €45 për transportin vajtje - ardhje nga Tirana.

Calypso Siviri 2* Superior

Calypso Siviri 2* Superior - Halkidiki (All Inclusive)

Çmimi €270 për 7 netë për person për Nisje më 30 Gusht.
Shtesa €45 për transportin vajtje - ardhje nga Tirana.

   
 
 
Theophano Imperial Palace 5*-Kal...

Theophano Imperial Palace 5*- Halkidiki (Gjysëm Pensioni)

Çmimi €454 për 7 netë për person duke filluar për qëndrim nga 28 Maj.
Shtesa €45 për transportin vajtje - ardhje nga Tirana.

   
Anastasia Resort & Spa - Nea Ski...

Anastasia Resort & Spa 5* - Halkidiki (Gjysëm Pensioni)

Zbritje 25% për Rezervime të Hershme deri më 3 Qershor.
Çmimi: Ishte €423 - Bëhet €317 për 7 netë për person duke filluar për qëndrim nga 28 Maj.
Shtesa €45 për transportin vajtje - ardhje nga Tirana. 

   
Porto Carras Sithonia 5*- Halkidiki

Porto Carras Sithonia 5*- Halkidiki (All Incusive)

Zbritje 40% për Rezervime të Hershme.
Çmimi: Ishte €1387- Bëhet €832 për 7 netë për person për qëndrim nga 01 Gusht.
Shtesa €45 për transportin vajtje - ardhje nga Tirana. 

   
Porto Carras Meliton - Neos Marm...

Porto Carras Meliton 5* - Halkidiki (Fjetje dhe Mëngjes)

Zbritje 40% për Rezervime të Hershme deri më 30 Qershor.
Çmimi: Ishte €716 - Bëhet €430 për 7 netë për person duke filluar për qëndrim nga 17 Qershor.
Shtesa €45 për transportin vajtje - ardhje nga Tirana. 

   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

Oferta speciale pėr pushime nė Halkidiki.

Eksploro

MĖ SHUMĖ OFERTA SPECIALE!