Viti i Ri me ATHS

- Zgjedhja Jone   
Viti i Ri në Dubai, 8 Ditë €999 Viti i Ri në Dubai, 8 Ditë €1099, Nisja më 27 Dhjetor - Grup
   
Viti i Ri në Paris, 4 Ditë €479 Viti i Ri në Paris, 4 Ditë €499, Nisja më 30 Dhjetor - Grup
   
Viti i Ri në Paris, 4 Ditë €479 Viti i Ri në Paris, Bruksel, Amsterdam, 8 Ditë €649, Nisja më 29 Dhjetor - Grup
   
Viti Ri në Vjenë dhe Pragë, 6 D... Viti Ri në Vjenë, Pragë dhe Budapest, 6 Ditë €499, Nisja më 29 Dhjetor - Grup
   
Viti i Ri në Vjenë, 4 Ditë €429 Viti i Ri në Vjenë, 4 Ditë €429, Nisja më 29 Dhjetor - Grup
   
Viti i Ri në Stamboll, 4 Ditë €239 Viti i Ri në Stamboll, 4 Ditë €259, Nisja më 29 Dhjetor - Grup
   
Viti i Ri në Beograd dhe Saraje... Viti i Ri në Beograd dhe Sarajevë, 4 Ditë 139, Nisja më 30 Dhjetor - Grup
   
Viti i Ri në Sofje dhe Selanik, ... Viti i Ri në Sofje dhe Selanik, 4 Ditë €139, Nisja më 30 Dhjetor - Grup
   
Viti i Ri në Stamboll, Selanik, ... Viti i Ri në Stamboll, Selanik, Sofje, 5 Ditë €189, Nisja më 29 Dhjetor - Grup
   
Viti i Ri në Stamboll, Selanik, ... Viti i Ri në Stamboll, 4 Ditë €149, Nisja më 30 Dhjetor - Grup
   
Viti i Ri në Selanik, 3 Ditë €66

Viti i Ri në Selanik, 3 Ditë €66, 4 Ditë €99, Nisja më 31 Dhjetor - Individë

- Hotel Metropolitan 3* -  2 netë - €66 dhe 3 netë - €99.
- Hotel Sun Beach 4* 2 netë - €129 dhe 3 netë - €169.
- Hotel Santa Beach 4* - 3 netë - €139.
- Hotel Capsis 4* - 3 netë - €129.
- Hotel Holiday Inn 5* 2 netë - €159 dhe 3 netë - €209. 
- Hotel Grand Palace 5* 2 netë - €115 dhe 3 netë - €169.
- Hotel Lazart 5* 2 netë - €159 dhe 3 netë - €209.
- Hotel Porto Palace 5* 2 netë - €139 dhe 3 netë - €199.
- Hotel Electra Palace 5* 3 netë - €279.
- Hotel Mediterranean Palace 5* 3 netë - €299.
- Hotel The Met 5* 3 netë - €369. 

   
Viti i Ri në Janinë, 3 Ditë €319

Viti i Ri në Janinë, 4 Ditë €319, Nisja më 31 Dhjetor - Individë

- Hotel Du Lac 5* 3 netë 319
- Hotel Grand Serai 5* 3 netë €330

   
Viti i Ri në Lefkadha, 4 Ditë €159

Viti i Ri në Lefkadha, 4 Ditë €159, Nisja më 31 Dhjetor - Individë

- Hotel Ionian Blue 5* 3 netë - €159

   
Viti i Ri në Rivierë Olimpike, 3...

Viti i Ri në Rivierë Olimpike, 3 Ditë €129, Nisja më 31 Dhjetor - Individë

- Hotel Royal Palace & SPA 4* - 2 netë - €129 dhe 3 netë - €189.
- Hotel Poseidon Palace 4* - 3 netë - €169.
- Hotel Litohoro Olympus 4* - 2 netë - €139 dhe 3 netë - €209.
- Hotel Danai 4* - 2 netë - €159 dhe 3 netë - €219.
- Hotel Cavo Olympo Luxury 5* - 2 netë - €149 dhe 3 netë - €219.
- Hotel Mediterranean Village 5* 3 netë - €239.

   
Viti i Ri në Brod - Kosovë, 3 D...

Viti i Ri në Brod - Kosovë, 3 Ditë €137, Nisja më 31 Dhjetor - Individë

- Hotel Arxhena 4* - 2 netë - €137

   
Viti i Ri në Mavrovë, 3 Ditë €99...

Viti i Ri në Mavrovë, 3 Ditë €99, 4 Ditë €149, Nisja më 31 Dhjetor - Individë

- Hotel Makpetrol 3* - 2 netë €99 dhe 3 netë €149 
- Hotel Lodge 3* - 3 netë €179 
- Hotel Sport 3* - 3 netë €189
- Hotel Bistra 4* - 3 netë €209 
- Hotel Radika 5* - 3 netë €329

   
Viti i Ri në Ulqin, 3 Ditë €119

Viti i Ri në Ulqin, 3 Ditë €119, Nisja më 31 Dhjetor - Individë

- Hotel Continental 4* - 2 netë €119

   
Viti i Ri në Manastir - Bitola, ...

Viti i Ri në Manastir - Bitola, 3 Ditë €139, Nisja më 31 Dhjetor - Individë

- Hotel Molika 3*S, - €139

   
Viti i Ri në Strugë, 2 Ditë €49...

Viti i Ri në Strugë, 2 Ditë €49, 3 Ditë €89, Nisja më 31 Dhjetor - Individë

- Hotel Ambient 3*S - 1 natë €49 dhe 2 netë €89.
- Hotel Beograd 3* - 1 natë €62 dhe 2 netë €119.
- Hotel Mirage 4* - 2 netë €135.
- Hotel Drim 4* - 2 netë €145.
- Hotel Izgrev 5* - 2 netë €159.

   
Kroçiere në Barcelonë, 6 Ditë 429 Krishtlindjet dhe Viti i ri në Kroçiere në Lumenj në Europë, duke filluar nga €649 - Individë
  
Kroçiere në Barcelonë, 6 Ditë 429Viti i Ri në Mesdhe me Kroçieren Costa Diadema, 8 Ditë nga €799, Nisja nga Savona më 29 Dhjetor - Individë
  
Kroçiere në Barcelonë, 6 Ditë 429Viti i Ri në Tajlandë me Kroçieren Voyager of the Seas, 6 Ditë €391, Nisja nga Singapore më 29 Dhjetor - Individë
  
Kroçiere në Barcelonë, 6 Ditë 429Viti i Ri në Kinë dhe Japoni me Kroçieren Quantum of the Seas, 6 Ditë €582, Nisja nga Shanghai më 29 Dhjetor - Individë
  
Kroçiere në Barcelonë, 6 Ditë 429Viti i Ri në Ishujt Hawaii me Kroçieren Pride of America, 8 Ditë nga €1710, Nisja nga Honolulu më 29 Dhjetor - Individë
  
Kroçiere në Barcelonë, 6 Ditë 429Viti i Ri në Emirate me Kroçieren Costa Mediterranea, 8 Ditë nga €999, Nisja nga Dubai më 29 Dhjetor - Individë
  
Kroçiere në Barcelonë, 6 Ditë 429Viti i Ri në Ishujt Karaibe me Kroçieren Costa Magica, 8 Ditë nga €769, Nisja nga Point a Pitre, Guadelupe më 28 Dhjetor - Individë
  
Kroçiere në Barcelonë, 6 Ditë 429Viti i Ri në Ishujt Sejshell me Kroçieren Pegasus Variety Cruises, 8 Ditë nga €2395, Nisja nga Mahe më 29 Dhjetor - Individë
  
Kroçiere në Barcelonë, 6 Ditë 429Viti i Ri në Ishujt Tahiti me Kroçieren Paul Gauguin, 8 Ditë nga €2439, Nisja nga Papeete më 29 Dhjetor - Individë
                                                              

Gėzuar Vitin e Ri 2019 me ATHS - Udhetime nė grupe dhe individė pėr tė kaluar netėt e Vitit tė Ri jashtė vendit.

Pikė Informacioni