Oferta Speciale Burgas, Deti i Zi - Bullgari

5. Bullgari/ Burgas - Zgjedhja Jone

Pushime në Plazhet e Burgas - Bullgari.
Ju mund te Rezervoni Paketë ose Udhëtim në Mënyrë Individuale

1. Paketë
Plazh All Inclusive në Burgas, 8 Ditë €329, Nisja më 1, 8 dhe 15 Gusht.
- Hotel Svejest 3* - €329
- Hotel Azurro 3* - €349
- Hotel Chaika 4* - €449 
- Hotel Victoria Palace 5* €489
Çmimi përfshin:
- Fjetje 7 Netë në Hotel sipas zgjedhjes, 
- All Inclusive në Hotele, (Mëngjes, Drekë dhe Darkë dhe Pije pa kufi)
- Transferta Vajtje Ardhje me Autobus nga Tirana në Hotele në Burgas.
Fëmija i parë falas në Hotel.
Rezervoni
2. Udhëtim në Mënyrë Individuale
  Svejest 3* -Burgas

Svejest 3* -Burgas (All  Inclusive )

Çmimi €189 për 7 netë për person për qëndrim duke filluar nga 10 Qershor.
Çmimi €264 për 7 netë për person për Nisje më 1, 8, 15 Gusht.
Shtesa €89 për transportin vajtje - ardhje nga Tirana vetëm për Nisje më 1, 8, 15 Gusht.

   
 
  Azurro 3* - Burgas

Azurro 3* - Burgas (All Inclusive)

Çmimi €195 për 7 netë për person për qëndrim duke filluar nga 10 Qershor.
Çmimi €281 për 7 netë për person për Nisje më 1, 8, 15 Gusht.
Shtesa €89 për transportin vajtje - ardhje nga Tirana vetëm për Nisje më 1, 8, 15 Gusht.

     
  Chaika Resort 4* - Burgas

Chaika Resort 4* - Burgas (All Inclusive)

Çmimi €281 për 7 netë për person për qëndrim duke filluar nga 10 Qershor.
Çmimi €382 për 7 netë për person për Nisje më 1, 8, 15 Gusht.
Shtesa €89 për transportin vajtje - ardhje nga Tirana vetëm për Nisje më 1, 8, 15 Gusht.

     
  Victoria Palace 5* - Burgas

Victoria Palace 5* - Burgas, (All Inclusive)

Çmimi €315 për 7 netë për person për qëndrim duke filluar nga 10 Qershor.
Çmimi €424 për 7 netë për person për Nisje më 1, 8, 15 Gusht.
Shtesa €89 për transportin vajtje - ardhje nga Tirana vetëm për Nisje më 1, 8, 15 Gusht.

     
     
   Royal Palace Helena Park 5* - Bu...

Royal Palace Helena Park 5* - Burgas (All Inclusive)

Çmimi €522 për 7 netë për person për qëndrim duke filluar nga 10 Qershor.
Çmimi €709 për 7 netë për person për Nisje më 1, 8, 15 Gusht.
Shtesa €89 për transportin vajtje - ardhje nga Tirana vetëm për Nisje më 1, 8, 15 Gusht.

     
  Iberostar Sunny Beach Resort 4* ...

Iberostar Sunny Beach Resort 4* - Burgas  (All Inclusive)

Çmimi €483 për 7 netë për person për qëndrim duke filluar nga 10 Qershor.
Çmimi €625 për 7 netë për person për Nisje më 1, 8, 15 Gusht.
Shtesa €89 për transportin vajtje - ardhje nga Tirana vetëm për Nisje më 1, 8, 15 Gusht.

     
  Marvel 4* - Burgas

Marvel 4* - Burgas  (All Inclusive)

Çmimi €420 për 7 netë për person për qëndrim duke filluar nga 10 Qershor.
Çmimi €495 për 7 netë për person për Nisje më 1, 8, 15 Gusht.
Shtesa €89 për transportin vajtje - ardhje nga Tirana vetëm për Nisje më 1, 8, 15 Gusht.

     
  Forum 4* -  Burgas

Forum 4* - Burgas (All Inclusive)

Çmimi €298 për 7 netë për person për qëndrim duke filluar nga 10 Qershor.
Çmimi €428 për 7 netë për person për Nisje më 1, 8, 15 Gusht.
Shtesa €89 për transportin vajtje - ardhje nga Tirana vetëm për Nisje më 1, 8, 15 Gusht.

     
  Nobel 4* - Burgas

Nobel 4* - Burgas  (Ultra All Incusive)

Çmimi €478 për 7 netë për person për qëndrim duke filluar nga 10 Qershor.
Çmimi €562 për 7 netë për person për Nisje më 1, 8, 15 Gusht.
Shtesa €89 për transportin vajtje - ardhje nga Tirana vetëm për Nisje më 1, 8, 15 Gusht.

     
  Grand Hotel Sunny Beach  4* - Bu...

Grand Hotel Sunny Beach 4* - Burgas  (All Incusive)

Çmimi €357 për 7 netë për person për qëndrim duke filluar nga 10 Qershor.
Çmimi:€470 për 7 netë për person për Nisje më 1, 8, 15 Gusht.
Shtesa €89 për transportin vajtje - ardhje nga Tirana vetëm për Nisje më 1, 8, 15 Gusht.

     
  Yunona  3* -Burgas

Yunona 3* -Burgas (All Inclusive)

Çmimi €237 për 7 netë për person për qëndrim duke filluar nga 10 Qershor.
Çmimi €357 për 7 netë për person për Nisje më 1, 8, 15 Gusht.
Shtesa €89 për transportin vajtje - ardhje nga Tirana vetëm për Nisje më 1, 8, 15 Gusht.

     
     

Oferta Speciale Burgas, Deti i Zi - Bullgari

Eksploro

MĖ SHUMĖ OFERTA SPECIALE!