Oferta Speciale - Sharm El Sheikh

Sharm El Sheikh - Zgjedhja Jone

 

Rezervoni në fillim fluturimin dhe për datat përkatëse zgjidhni hotelin sipas dëshirës suaj.

Për Periudhën e Verës ka Fluturime Charter sipas datave të mëposhtme:

 Kujdes: Nisjet nga Tirana janë në Mëngjesin e Datave te Poshtëshënuara dhe Kthimet janë me Nisje në Mesnatën e një dite më parë të Datave te Poshtëshënuara. Nëse dëshironi, mund të Rezervoni vetëm 6 netë në Hotele.

Viza për Shtetasit e Shqipërisë merret dhe paguhet në mbrritje në Aeroport dhe kushton $27
Viza për Shtetasit e Kosovës duhet të merret në Ambasadën e Egjiptit

Nisja nga Tirana 05:30AM - Mbrritja në Sharm El Sheikh 09:00AM
Nisja nga Sharm El Sheikh 23:59AM (të një nate më parë) - Mbrritja në Tiranë 04:00AM

Korrik 2019 Gusht 2019 Shtator 2019

2 Korrik

6 Gusht

3 Shtator

9 Korrik

13 Gusht

10 Shtator

16 Korrik

20 Gusht

17 Shtator
23 Korrik 27 Gusht  
30 Korrik

 
All Inclusive Surprizë, 7 Ditë €399  

All Inclusive Surprizë 4*, 7 Ditë €449

Hotel Surprizë - 4* All Inclusive Emrin e hotelit e mësoni një ditë para Nisjes.

     
Coral Hills - Sharm  

Coral Hills 4*

Çmime të Rishikuara për Rezervime të Hershme deri më 31 Gusht.
Çmimi €493 për person për 6 netë Qëndrim për Nisje më 6, 13, 20, 27 Gusht, 3, 10 Shtator.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë.

     
Panorama Naama Heights Aqua Par...  

Panorama Naama Heights Aqua Park 4*

Çmime të Rishikuara për Rezervime të Hershme deri më 31 Gusht.
Çmimi €467 për person për 6 netë Qëndrim për Nisje më 6, 13, 20, 27 Gusht, 3, 10 Shtator.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë.

     
Delta Resort - Sharm  

Delta Resort 4*

Çmime të Rishikuara për Rezervime të Hershme deri më 31 Gusht.
Çmimi €487 për person për 6 netë Qëndrim për Nisje më 6, 13, 20, 27 Gusht, 3, 10 Shtator.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë.

     

Melton Beach Resort 5* - Sharm

 

Melton Beach Resort 5*
Cmime te rishikuara per Rezervime te Hershme deri 31 Gusht.
Çmimi €540 për person për 6 netë Qëndrim për Nisje më  6, 13, 20, 27 Gusht.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë.

     
Amwaj Ouyon Hotel 5* - Sharm  

Amwaj Ouyon Resort 5*
Cmime te rishikuara per Rezervime te Hershme deri 31 Gusht.
Çmimi €569 për person për 6 netë Qëndrim për Nisje më 6 13, 20 Gusht
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë.

     
Regency Plaza - Sharm   Regency Plaza 5*
Cmime te rishikuara per Rezervime te Hershme deri 31 Gusht.
Çmimi €589 për person për 6 netë Qëndrim për Nisje më 6, 13, 20 Gusht.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë.
     
Pyramisa Beach Resort 5* - Sharm   Pyramisa Beach Resort 5*
Cmime te rishikuara per Rezervime te Hershme deri 29 Gusht.
Çmimi €599 për person për 6 netë Qëndrim për Nisje më 6, 13, 20 Gusht.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë.
     
Maritim J.V Royal Peninsule - Sharm   Maritim J.V Royal Peninsule 5*
Cmime te rishikuara per Rezervime te Hershme deri 30 Gusht.
Çmimi €622 për person për 6 netë Qëndrim për Nisje më  6, 13 Gusht.
Çmimi €602 për person për 6 netë Qëndrim për Nisje më 20 Gusht.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë.
     
Maritim J.V. Golf & Resort 5* - ...  

Maritim J.V Golf & Resort 5*
Cmime te rishikuara per Rezervime te Hershme deri 30 Gusht.
Çmimi €609 për person për 6 netë Qëndrim për Nisje më  6, 13, 20 Gusht.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë.

     
Coral Sea Waterworld - Sharm   Coral Sea Woterworld 5*
Cmime te rishikuara per Rezervime te Hershme deri 25 Gusht.
Çmimi €656 për person për 6 netë Qëndrim për Nisje më  6, 13, 20 Gusht.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë.
     
Tropitel Naama Bay 5* -Sharm   Tropitel Naama Bay 5*
Cmime te rishikuara per Rezervime te Hershme deri 29 Gusht.
Çmimi €635 për person për 6 netë Qëndrim për Nisje më  6, 13, 20 Gusht.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë.
     
Sultan Garden 5* - Sharm  

Royal Albatros Moderna 5*
Cmime te rishikuara per Rezervime te Hershme deri 29 Gusht..
Çmimi €720 për person për 6 netë Qëndrim për Nisje më  6, 13, 20 Gusht.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë.   

     
Barcelo Tiran Resort 5* - Sharm...   Sultan Garden 5*
Cmime te rishikuara per Rezervime te Hershme deri 18 Gusht.
Çmimi €696 për person për 6 netë Qëndrim për Nisje më 6, 13, 20 Gusht.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë.  
     
Reef Oasis Blue Bay - Sharm El S...   Reef Oasis Blue Bay 5*
Cmime te rishikuara per Rezervime te Hershme deri 29 Gusht.
Çmimi €821 për person për 6 netë Qëndrim për Nisje më 6 Gusht.
Çmimi €845 për person për 6 netë Qëndrim për Nisje më 13 Gusht.
Çmimi €703 për person për 6 netë Qëndrim për Nisje më 20 Gusht.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë.
     
Movenpick Resort 5* - Sharm  

Movenpick Resort 5*
Cmime te rishikuara per Rezervime te Hershme deri 30 Gusht.
Çmimi €811 për person për 6 netë Qëndrim për Nisje më  6, 13, 20 Gusht.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë.

     
Baron Palms -Sharm 5* (Adults Only)   Baron Palms 5* (Vetem te Rritur)
Cmime te rishikuara per Rezervime te Hershme deri 29 Gusht.
Çmimi €818 për person për 6 netë Qëndrim për Nisje më 6, 13, 20 Gusht.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë.
     
     
     
     

 

 

Oferta Speciale pėr nė Egjipt. Fluturime Charter.