Antalya - Turqi

1. TURQI/ Antalya - Zgjedhja Jone

Fluturime Charter për në Antalya. Mbi 330 Hotele Disponibël.

Datat e Fluturimeve për në  Antalya. Ju mund të kombinoni fluturimet tuaja sipas dëshirës me qëndrime të pa kufizuara.

Kujdes: Nisjet nga Tirana janë në Mëngjesin e Datave te Poshtëshënuara dhe Kthimet janë në Mëngjesin e Datave te Poshtëshënuara.
Nëse dëshironi mund të Rezervoni vetëm 6 netë në Hotele.

TIRANË - ANTALYA
Datat dhe Oraret e Nisjeve nga Tirana

Maj 2019

Qershor 2019

Korrik 2019

 Gusht 2019

Shtator 2019

17 Maj, 04:30
4 Qershor, 04:30

2 Korrik, 04:30

1 Gusht, 04:30

3 Shtator, 04:30

24 Maj, 04:30
7 Qershor, 04:30

3 Korrik, 04:30

2 Gusht, 04:30

4 Shtator, 04:30

31 Maj, 04:3011 Qershor, 04:30

5 Korrik, 04:30

6 Gusht, 04:30

6 Shtator, 04:30


14 Qershor, 04:30

9 Korrik, 04:30

7 Gusht, 04:30

10 Shtator, 04:30


18 Qershor, 04:30

10 Korrik, 04:30

8 Gusht, 04:30

13 Shtator, 04:30


21 Qershor, 04:30

12 Korrik, 04:30

9 Gusht, 04:30

20 Shtator, 04:30

 

25 Qershor, 04:30

16 Korrik, 04:30

13 Gusht, 04:30


 

28 Qershor, 04:30

17 Korrik, 04:30

14 Gusht, 04:30


 

19 Korrik, 04:30

15 Gusht, 04:30


 


23 Korrik, 04:30

16 Gusht, 04:30


 


24 Korrik, 04:30

20 Gusht, 04:30

 

 

 

26 Korrik, 04:30

21 Gusht, 04:30

 

 

 

30 Korrik, 04:30

22 Gusht, 04:30

 

 

 

31 Korrik, 04:30

23 Gusht, 04:30

 

 

 

 27 Gusht, 04:30

 

 

 


28 Gusht, 04:30

 

 

  


30 Gusht, 04:30

 

 

 


 

 

 

 

 

 

ANTALYA - TIRANË
Datat dhe Oraret e Nisjeve nga Antalya 

 
Maj 2019
Qershor 2019
Korrik 2019
Gusht 2019
Shtator 2019
17 Maj, 01:304 Qershor, 01:302 Korrik, 01:30
1 Gusht, 01:30 3 Shtator, 01:30
24 Maj, 01:307 Qershor, 01:303 Korrik, 00:302 Gusht, 01:304 Shtator, 00:30
31 Maj, 01:3011 Qershor, 01:305 Korrik, 01:306 Gusht, 01:306 Shtator, 01:30

14 Qershor, 01:309 Korrik, 01:307 Gusht, 00:3010 Shtator, 01:30

18 Qershor, 01:3010 Korrik, 00:308 Gusht, 01:3013 Shtator, 01:30

21 Qershor, 01:3012 Korrik, 01:309 Gusht, 01:3020 Shtator, 01:30

25 Qershor, 01:3016 Korrik, 01:3013 Gusht, 01:30 

28 Qershor, 01:3017 Korrik, 00:3014 Gusht, 00:30 


19 Korrik, 01:3015 Gusht, 01:30


23 Korrik, 01:3016 Gusht, 01:30


24 Korrik, 00:3020 Gusht, 01:30


26 Korrik, 01:3021 Gusht, 00:30


30 Korrik, 01:3022 Gusht, 01:30


31 Korrik, 00:3023 Gusht, 01:30


 27 Gusht, 01:30


 28 Gusht, 00:30


 30 Gusht, 01:30 
     
 

 

 

Fluturime Charter pėr nė Antalya. Mbi 330 Hotele Disponibėl. Ju mund tė kombinoni fluturimet tuaja sipas dėshirės me qėndrime tė pa kufizuara.