Oferta Speciale - Maldive

9. MALDIVE/ Male - Maldive - Zgjedhja Jone

Pushime në Plazhet e Ishujve Maldive

Rezervoni në fillim fluturimin me Kompaninë Ajrore që dëshironi, dhe për datat përkatëse zgjidhni hotelin sipas dëshirës suaj.

   
 

Paradise Island Resort & Spa 5* - Maldive - All Inclusive
Çmimi €1872 Eur për person për 7 Netë për Nisje nga 21 Maj deri më 31 Korrik.
Fluturimi i papërfshirë.

   
   

Holiday Island Resort & Spa 4*- Maldives - All Inclusive
Çmimi €1608 për person për 7 Netë për Nisje nga 15 Maj  deri më 31 Korrik.
Fluturimi i papërfshirë.

   
Sun Island Resort & Spa 5* - Maldives - All Inclusive
Çmimi €1538 për person për 7 Netë për Nisje nga 1 Maj deri më 31 Korrik.
Fluturimi i papërfshirë.
   
Centara Rasfushi Resort-MALDIVE

Centara Rasfushi Resort 5* - Vetem te rritur. All Inclusive
Çmimi €2422 për person për 7 Netë për Nisje deri më 31 Tetor.
Fluturimi i papërfshirë

   

Royal Island Resort & Spa 5* - Maldive - All Inclusive
Çmimi €1795 për person për 7 Netë për Nisje nga 21 Maj deri më 31 Korrik.
Fluturimi i papërfshirë.

 

Atmosphere Kanifushi - Maldives

Atmosphere Kanifushi 5* - Maldives  - All Inclusive
Çmimi €4538 për person për 7 Netë për Nisje nga 6 Janar deri më 28 Prill.
Fluturimi i papërfshirë.

 

 

Lily Beach Resort & Spa at Huvah...

Lily Beach Resort & Spa 5* - Maldive - All Inclusive
Çmimi €4741 për person për 7 Netë për Nisje nga Data 5 Janar deri më 30 Prill.
Fluturimi i papërfshirë.

 

Oferta Speciale pėr nė Ishujt Maldive.