Costa Deliziosa

Mesdhe - Shėtitje me Kroēiere

 

Itali, Greqi dhe Kroaci - Costa Deliziosa

Picture #1

 

 

 

 DitaLocationArrivalDeparture
Dita 1Dubvronik--05:00 PM
Dita 2Venezia02:00 PM08:00 PM
Dita 3Bari09:00 AM02:00 PM
Dita 4Corfu12:00 PM07:00 PM
Dita 5 Santorini  07:30 AM02:00 PM
Dita 6Mykonos----
Dita 7Në det08:00 AM01:00 PM
Dita 8Dubvronik09:00 AM--

 

Costa Deliziosa - Itali -Greqi-Kroaci

Shtesa për Kabinë Teke                               30%

                                            

Kliko për më shumë informacione

 

 

 

 

 

Itali, Greqi dhe Kroaci - Costa Deliziosa: - 7 Netė 679 Euro, Nisje 1 dhe 8 qershor nga Dubvroniku. - 7 Netė 749 Euro, Nisje 15, 22, 29 qershor nga Dubvroniku. - 7 Netė 819 Euro, Nisje 6,13 korrik nga Dubvroniku. - 7 Netė 1039 Euro, Nisje nė muajin gusht nga Dubvroniku. - 7 Netė 649 Euro, Nisje 28 shtator edhe 5 tetor nga Dubvroniku.