Citrus Grande Hotel Pattaya

,

FLYDUBAI

Tiranë

TIA

24 Jul, 12:50

FLUTURIM TRANZIT

Dubai, Dubai International Airport
[ 20:00 - 01:00]

Pattaya

UTP

25 Jul, 11:25

FLYDUBAI

Pattaya

UTP

27 Jul, 12:30

FLUTURIM TRANZIT

Dubai, Dubai International Airport
[ 16:00 - 08:00]

Tiranë

TIA

28 Jul, 11:50

Citrus Grande Hotel Pattaya

,
Alternativat e dhomave dhe akomodimit
Deluxe City View No Balcony... + 0 €

Deluxe City View No Balcony Room Only (1 Double or 1 Twin): Adult: 2 Children: 0

No Breakfast
5 Netë
Çmimi Total

2017 €
Rezervo
Deluxe City View No Balcony... + 2 €

Deluxe City View No Balcony Room Only: Adult: 2 Children: 0

Room Only
5 Netë
Çmimi Total

2019 €
Rezervo
Premier Balcony City View ... + 14 €

Premier Balcony City View Room Only (1 Double or 1 Twin): Adult: 2 Children: 0

No Breakfast
5 Netë
Çmimi Total

2031 €
Rezervo
Premier Balcony City View ... + 17 €

Premier Balcony City View Room Only: Adult: 2 Children: 0

Room Only
5 Netë
Çmimi Total

2034 €
Rezervo
Deluxe City View No Balcony... + 31 €

Deluxe City View No Balcony Breakfast Included (1 Double or 1 Twin): Adult: 2 Children: 0

With Breakfast
5 Netë
Çmimi Total

2048 €
Rezervo
Deluxe City View No Balcony... + 35 €

Deluxe City View No Balcony Breakfast Included: Adult: 2 Children: 0

Bed and Breakfast
5 Netë
Çmimi Total

2052 €
Rezervo
Premier Balcony City View ... + 49 €

Premier Balcony City View Breakfast Included (1 Double or 1 Twin): Adult: 2 Children: 0

With Breakfast
5 Netë
Çmimi Total

2066 €
Rezervo
Premier Balcony City View ... + 52 €

Premier Balcony City View Breakfast Included: Adult: 2 Children: 0

Bed and Breakfast
5 Netë
Çmimi Total

2069 €
Rezervo

Atributet e hotelit
Përshkrim i hotelit