info@plazh.com +35542233997

Dosinia Luxury Resort

/ Dosinia Luxury Resort


Dosinia Luxury Resort

Dosinia Luxury Resort
Alternativat e dhomave dhe akomodimit
Standard garden room + 0 €


Standard garden room: Adult: 2 Children: 0 Price : 1017 €
Ultra All Inclusive

7 Netë
Çmimi Total

1017 €
Rezervo
Standard room land view + 11 €


Standard room land view: Adult: 2 Children: 0 Price : 1028 €
Ultra All Inclusive

7 Netë
Çmimi Total

1028 €
Rezervo
Standard room sea side + 55 €


Standard room sea side: Adult: 2 Children: 0 Price : 1072 €
Ultra All Inclusive

7 Netë
Çmimi Total

1072 €
Rezervo
Standard room with bunkbed + 169 €


Standard room with bunkbed: Adult: 2 Children: 0 Price : 1186 €
Ultra All Inclusive

7 Netë
Çmimi Total

1186 €
Rezervo
Swim-up room + 341 €


Swim-up room: Adult: 2 Children: 0 Price : 1358 €
Ultra All Inclusive

7 Netë
Çmimi Total

1358 €
Rezervo
Family room with bunkbed + 399 €


Family room with bunkbed: Adult: 2 Children: 0 Price : 1416 €
Ultra All Inclusive

7 Netë
Çmimi Total

1416 €
Rezervo

Atributet e hotelit
  • Aquapark
  • Sugjeruar
  • Buzë detit
  • Familjar
Përshkrim i hotelit
Nisja
Tiranë - Antalya me Charter
30 May, 02:40 -
Kthimi
Antalya me Charter - Tiranë
07 Jun, 01:30 -