info@plazh.com +35542233997

Xoria Deluxe

/ Xoria Deluxe


Xoria Deluxe

Xoria Deluxe
Alternativat e dhomave dhe akomodimit
Standard A Block Room Side ... + 0 €


Standard A Block Room Side Sea View: Adult: 2 Children: 0 Price : 1041 €
Ultra All Inclusive

6 Netë
1274 €
( - 18 % )
Çmimi Total

1041 €
Rezervo
Standard main building room ... + 19 €


Standard main building room sea view: Adult: 2 Children: 0 Price : 1060 €
Ultra All Inclusive

6 Netë
1301 €
( - 19 % )
Çmimi Total

1060 €
Rezervo
Suite room + 316 €


Suite room: Adult: 2 Children: 0 Price : 1357 €
Ultra All Inclusive

6 Netë
1725 €
( - 21 % )
Çmimi Total

1357 €
Rezervo
Deluxe suite room sea view + 384 €


Deluxe suite room sea view: Adult: 2 Children: 0 Price : 1425 €
Ultra All Inclusive

6 Netë
1822 €
( - 22 % )
Çmimi Total

1425 €
Rezervo
Standard large room + 598 €


Standard large room: Adult: 2 Children: 0 Price : 1639 €
Ultra All Inclusive

6 Netë
2128 €
( - 23 % )
Çmimi Total

1639 €
Rezervo
Family dublex 2 bedroom + 739 €


Family dublex 2 bedroom: Adult: 2 Children: 0 Price : 1780 €
Ultra All Inclusive

6 Netë
2329 €
( - 24 % )
Çmimi Total

1780 €
Rezervo

Atributet e hotelit
  • Sugjeruar
  • Buzë detit
  • Familjar
Përshkrim i hotelit
Nisja
Tiranë - Antalya
07 Jun, 04:30 -
Kthimi
Antalya - Tiranë
14 Jun, 01:30 -