Club Blue White

/ Club Blue White


Club Blue White

Club Blue White
Alternativat e dhomave dhe akomodimit
Standard Room + 0 €


Standard Room: Adult: 2 Children: 0 Price : 1118 €
All Inclusive

6 Netë
Çmimi Total

1118 €
Rezervo
Standard Room DBL + 208 €


Standard Room DBL: Adult: 2 Children: 0 Price : 1326 €
All Inclusive

6 Netë
Çmimi Total

1326 €
Rezervo
Standard Bunkbed Room DBL + 415 €


Standard Bunkbed Room DBL: Adult: 2 Children: 0 Price : 1533 €
All Inclusive

6 Netë
Çmimi Total

1533 €
Rezervo
Family Room + 563 €


Family Room: Adult: 2 Children: 0 Price : 1681 €
All Inclusive

6 Netë
Çmimi Total

1681 €
Rezervo
Family Room DBL + 614 €


Family Room DBL: Adult: 2 Children: 0 Price : 1732 €
All Inclusive

6 Netë
Çmimi Total

1732 €
Rezervo

Atributet e hotelit
Përshkrim i hotelit
Nisja
Tiranë - Bodrum me Charter
24 Aug, 02:30 -
Kthimi
Bodrum me Charter - Tiranë
31 Aug, 00:30 -