info@plazh.com +35542233997

Diamond Premium Hotel & Spa

/ Diamond Premium Hotel & Spa


Diamond Premium Hotel & Spa

Diamond Premium Hotel & Spa
Alternativat e dhomave dhe akomodimit
River side room + 0 €


River side room: Adult: 2 Children: 0 Price : 1079 €
Ultra All Inclusive

6 Netë
1333 €
( - 19 % )
Çmimi Total

1079 €
Rezervo
Standard room pool view + 22 €


Standard room pool view: Adult: 2 Children: 0 Price : 1101 €
Ultra All Inclusive

6 Netë
1366 €
( - 19 % )
Çmimi Total

1101 €
Rezervo
Standard room sea view + 53 €


Standard room sea view: Adult: 2 Children: 0 Price : 1132 €
Ultra All Inclusive

6 Netë
1414 €
( - 20 % )
Çmimi Total

1132 €
Rezervo
Junior suite + 186 €


Junior suite: Adult: 2 Children: 0 Price : 1265 €
Ultra All Inclusive

6 Netë
1619 €
( - 22 % )
Çmimi Total

1265 €
Rezervo
Family 2 bedroom with 1 Bat ... + 235 €


Family 2 bedroom with 1 Bathroom: Adult: 2 Children: 0 Price : 1314 €
Ultra All Inclusive

6 Netë
1694 €
( - 22 % )
Çmimi Total

1314 €
Rezervo
Family 2 bedroom & 2 bathroom + 315 €


Family 2 bedroom & 2 bathroom: Adult: 2 Children: 0 Price : 1394 €
Ultra All Inclusive

6 Netë
1817 €
( - 23 % )
Çmimi Total

1394 €
Rezervo

Atributet e hotelit
  • Sugjeruar
  • Buzë detit
  • Familjar
Përshkrim i hotelit
Departure Flight
Tiranë - Antalya
28 May, 04:30
Return Flight
Antalya - Tiranë
04 Jun, 00:30