Malahini Kuda Bandos Resort

,

FLYDUBAI

Tiranë

TIA

11 Aug, 12:50

FLUTURIM TRANZIT

Dubai, Dubai International Airport
[ 20:00 - 01:00]

Male

MLE

12 Aug, 06:35

FLYDUBAI

Male

MLE

17 Aug, 23:40

FLUTURIM TRANZIT

Dubai, Dubai International Airport
[ 03:00 - 08:00]

Tiranë

TIA

18 Aug, 11:50

Malahini Kuda Bandos Resort

,
Alternativat e dhomave dhe akomodimit
GARDEN ROOM + 0 €

GARDEN ROOM: Adult: 2 Children: 0

Room only
5 Netë
Çmimi Total

2586 €
Rezervo
SUPERIOR ROOM + 84 €

SUPERIOR ROOM: Adult: 2 Children: 0

Room only
5 Netë
Çmimi Total

2670 €
Rezervo
Garden Double room (full do... + 555 €

Garden Double room (full double bed) (bed type is subject to availability): Adult: 2 Children: 0

Breakfast Included
5 Netë
Çmimi Total

3141 €
Rezervo
SUNRISE BEACH POOL VILLA + 1386 €

SUNRISE BEACH POOL VILLA: Adult: 2 Children: 0

Room only
5 Netë
Çmimi Total

3972 €
Rezervo

Atributet e hotelit
Përshkrim i hotelit