info@plazh.com +35542233997

Sirius Deluxe

/ Sirius Deluxe


Sirius Deluxe

Sirius Deluxe
Alternativat e dhomave dhe akomodimit
Standard room land side + 0 €


Standard room land side: Adult: 2 Children: 0 Price : 1175 €
Ultra All Inclusive

6 Netë
1474 €
( - 20 % )
Çmimi Total

1175 €
Rezervo
Standard room sea side + 33 €


Standard room sea side: Adult: 2 Children: 0 Price : 1208 €
Ultra All Inclusive

6 Netë
1521 €
( - 21 % )
Çmimi Total

1208 €
Rezervo
Large room land view + 348 €


Large room land view: Adult: 2 Children: 0 Price : 1523 €
Ultra All Inclusive

6 Netë
1971 €
( - 23 % )
Çmimi Total

1523 €
Rezervo
Large room sea side + 397 €


Large room sea side: Adult: 2 Children: 0 Price : 1572 €
Ultra All Inclusive

6 Netë
2041 €
( - 23 % )
Çmimi Total

1572 €
Rezervo

Atributet e hotelit
  • Sugjeruar
  • Buzë detit
  • Plazh.com Ekskluzive
Përshkrim i hotelit
Departure Flight
Tiranë - Antalya
28 May, 04:30
Return Flight
Antalya - Tiranë
04 Jun, 00:30