RIU Palace Zanzibar

/ ,

FLYDUBAI

Tiranë

TIA

25 Oct, 13:50

FLUTURIM TRANZIT

Dubai, Dubai International Airport
[ 21:00 - 02:00]

Zanzibar

ZNZ

26 Oct, 07:05

FLYDUBAI

Zanzibar

ZNZ

17 Oct, 22:20

FLUTURIM TRANZIT

Dubai, Dubai International Airport
[ 04:00 - 09:00]

Tiranë

TIA

18 Oct, 12:50

RIU Palace Zanzibar

,
Alternativat e dhomave dhe akomodimit
Courtyard Junior Suite + 0 €

Courtyard Junior Suite: Adult: 2 Children: 0

All Inclusive
5 Netë
Çmimi Total

3627 €
Rezervo
Courtyard Junior Suite + 70 €

Courtyard Junior Suite: Adult: 2 Children: 0

All Inclusive
5 Netë
Çmimi Total

3697 €
Rezervo
Courtyard Junior Suite + 180 €

Courtyard Junior Suite: Adult: 2 Children: 0

All Inclusive
5 Netë
Çmimi Total

3807 €
Rezervo

Atributet e hotelit
Përshkrim i hotelit