Meliá Zanzibar

,

FLYDUBAI

Tiranë

TIA

21 Jul, 12:50

FLUTURIM TRANZIT

Dubai, Dubai International Airport
[ 20:00 - 00:00]

Zanzibar

ZNZ

22 Jul, 05:00

FLYDUBAI

Zanzibar

ZNZ

27 Jul, 08:00

FLUTURIM TRANZIT

Dubai, Dubai International Airport
[ 14:00 - 08:00]

Tiranë

TIA

28 Jul, 11:50

Meliá Zanzibar

,
Alternativat e dhomave dhe akomodimit
Twin/Double room - Melia - ... + 0 €

Twin/Double room - Melia - Garden: Adult: 2 Children: 0

All inclusive
5 Netë
Çmimi Total

4522 €
Rezervo
Twin/Double room - Melia - ... + 42 €

Twin/Double room - Melia - Garden: Adult: 2 Children: 0

Hard All Inclusive
5 Netë
Çmimi Total

4564 €
Rezervo
Twin/Double room - Melia - ... + 335 €

Twin/Double room - Melia - Terrace: Adult: 2 Children: 0

All inclusive
5 Netë
Çmimi Total

4857 €
Rezervo
Bungalow - Sea View + 1431 €

Bungalow - Sea View: Adult: 2 Children: 0

All inclusive
5 Netë
Çmimi Total

5953 €
Rezervo
Bungalow - Ocean View + 1904 €

Bungalow - Ocean View: Adult: 2 Children: 0

All inclusive
5 Netë
Çmimi Total

6426 €
Rezervo
Twin/Double room - Garden + 2107 €

Twin/Double room - Garden: Adult: 2 Children: 0

All inclusive
5 Netë
Çmimi Total

6629 €
Rezervo
Twin/Double room - Terrace ... + 2568 €

Twin/Double room - Terrace - Reduced sea view: Adult: 2 Children: 0

All inclusive
5 Netë
Çmimi Total

7090 €
Rezervo
Family room + 3567 €

Family room: Adult: 2 Children: 0

All inclusive
5 Netë
Çmimi Total

8089 €
Rezervo

Atributet e hotelit
Përshkrim i hotelit