Avista Hideaway Phuket Patong - MGallery by Sofitel

/ ,

FLYDUBAI

Tiranë

TIA

02 Oct, 13:50

FLUTURIM TRANZIT

Dubai, Dubai International Airport
[ 21:00 - 10:00]

Krabi

KBV

03 Oct, 20:55

FLYDUBAI

Krabi

KBV

08 Oct, 12:55

FLUTURIM TRANZIT

Dubai, Dubai International Airport
[ 16:00 - 09:00]

Tiranë

TIA

09 Oct, 12:50

Avista Hideaway Phuket Patong - MGallery by Sofitel

,
Alternativat e dhomave dhe akomodimit
Deluxe Double room (full do... + 0 €

Deluxe Double room (full double bed) (bed type is subject to availability): Adult: 2 Children: 0

Bed and Breakfast
5 Netë
Çmimi Total

2495 €
Rezervo
Deluxe Double room (full do... + 125 €

Deluxe Double room (full double bed) (bed type is subject to availability): Adult: 2 Children: 0

Room Only
5 Netë
Çmimi Total

2620 €
Rezervo
Deluxe Double Room (Full Do... + 220 €

Deluxe Double Room (Full Double Bed) (Bed Type Is Subject To Availability): Adult: 2 Children: 0

Breakfast included Continental
5 Netë
Çmimi Total

2715 €
Rezervo
Deluxe Double room (full do... + 242 €

Deluxe Double room (full double bed) (bed type is subject to availability): Adult: 2 Children: 0

Bed and Breakfast
5 Netë
Çmimi Total

2737 €
Rezervo
Deluxe Double Room (Full Do... + 378 €

Deluxe Double Room (Full Double Bed) (Bed Type Is Subject To Availability): Adult: 2 Children: 0

Room Only No Breakfast
5 Netë
Çmimi Total

2873 €
Rezervo
Deluxe Double Room (Full Do... + 527 €

Deluxe Double Room (Full Double Bed) (Bed Type Is Subject To Availability): Adult: 2 Children: 0

Breakfast included Continental
5 Netë
Çmimi Total

3022 €
Rezervo

Atributet e hotelit
Përshkrim i hotelit