Adaaran Club Rannalhi

,

FLYDUBAI

Tiranë

TIA

01 Sep, 12:50

FLUTURIM TRANZIT

Dubai, Dubai International Airport
[ 20:00 - 01:00]

Male

MLE

02 Sep, 06:35

FLYDUBAI

Male

MLE

07 Sep, 23:40

FLUTURIM TRANZIT

Dubai, Dubai International Airport
[ 03:00 - 08:00]

Tiranë

TIA

08 Sep, 11:50

Adaaran Club Rannalhi

,
Alternativat e dhomave dhe akomodimit
Standard Room DBL + 0 €

Standard Room DBL: Adult: 2 Children: 0

All Inclusive
5 Netë
Çmimi Total

2992 €
Rezervo
Standard Room DBL + 27 €

Standard Room DBL: Adult: 2 Children: 0

All Inclusive
5 Netë
Çmimi Total

3019 €
Rezervo

Atributet e hotelit
Përshkrim i hotelit