Angsana Ihuru

/ Angsana Ihuru


Angsana Ihuru

Angsana Ihuru
Alternativat e dhomave dhe akomodimit
Villa - Beach Front + 0 €


Villa - Beach Front: Adult: 2 Children: 0 Price : 4033 €
All inclusive

5 Netë
Çmimi Total

4033 €
Rezervo
Beachfront Villa + 67 €


Beachfront Villa: Adult: 2 Children: 0 Price : 4100 €
All Inclusive

5 Netë
Çmimi Total

4100 €
Rezervo
Villa - Jet Pool - Beach front + 189 €


Villa - Jet Pool - Beach front: Adult: 2 Children: 0 Price : 4222 €
All inclusive

5 Netë
Çmimi Total

4222 €
Rezervo
Beachfront JetPool Villa + 255 €


Beachfront JetPool Villa: Adult: 2 Children: 0 Price : 4288 €
All Inclusive

5 Netë
Çmimi Total

4288 €
Rezervo
Villa - Transfer included - ... + 360 €


Villa - Transfer included - Beach Front: Adult: 2 Children: 0 Price : 4393 €
All inclusive

5 Netë
Çmimi Total

4393 €
Rezervo
Villa - Transfer included - ... + 548 €


Villa - Transfer included - Jet pool - Beach Front: Adult: 2 Children: 0 Price : 4581 €
All inclusive

5 Netë
Çmimi Total

4581 €
Rezervo

Atributet e hotelit
  • Sugjeruar
  • Buzë detit
  • Paketë Individuale
Përshkrim i hotelit
Nisja
TIA - MLE
09 Sep, 14:30 - 10 Sep, 07:15
Kthimi
MLE - TIA
15 Sep, 23:40 - 16 Sep, 13:20