Atlantis The Royal

/ ,

FLYDUBAI

Tiranë

TIA

08 Oct, 13:50

FLUTURIM DIREKT

Dubai

DXB

08 Oct, 21:05

FLYDUBAI

Dubai

DXB

09 Oct, 09:05

FLUTURIM DIREKT

Tiranë

TIA

09 Oct, 12:50

Atlantis The Royal

,
Alternativat e dhomave dhe akomodimit
Palmscape Queen Room + 0 €

Palmscape Queen Room: Adult: 2 Children: 0

Bed and Breakfast
4 Netë
Çmimi Total

5122 €
Rezervo
Palmscape Queen Room + 0 €

Palmscape Queen Room: Adult: 2 Children: 0

Bed and Breakfast
4 Netë
Çmimi Total

5122 €
Rezervo
Royal Club King Room + 962 €

Royal Club King Room: Adult: 2 Children: 0

Bed and Breakfast
4 Netë
Çmimi Total

6084 €
Rezervo
Royal Club King Room + 962 €

Royal Club King Room: Adult: 2 Children: 0

Bed and Breakfast
4 Netë
Çmimi Total

6084 €
Rezervo
Royal Club Queen Room + 1444 €

Royal Club Queen Room: Adult: 2 Children: 0

Bed and Breakfast
4 Netë
Çmimi Total

6566 €
Rezervo
Family Room + 4664 €

Family Room: Adult: 2 Children: 0

Bed and Breakfast
4 Netë
Çmimi Total

9786 €
Rezervo
Family Room + 4664 €

Family Room: Adult: 2 Children: 0

Bed and Breakfast
4 Netë
Çmimi Total

9786 €
Rezervo

Atributet e hotelit
Përshkrim i hotelit