info@plazh.com +35542233997

Seaden Quality Resort

/ Seaden Quality Resort


Seaden Quality Resort

Seaden Quality Resort
Alternativat e dhomave dhe akomodimit
Economy Room + 0 €


Economy Room: Adult: 2 Children: 0 Price : 1332 €
Ultra All Inclusive

6 Netë
1792 €
( - 26 % )
Çmimi Total

1332 €
Rezervo
Standard room land view + 17 €


Standard room land view: Adult: 2 Children: 0 Price : 1349 €
Ultra All Inclusive

6 Netë
1818 €
( - 26 % )
Çmimi Total

1349 €
Rezervo
Standard room sea side + 44 €


Standard room sea side: Adult: 2 Children: 0 Price : 1376 €
Ultra All Inclusive

6 Netë
1860 €
( - 26 % )
Çmimi Total

1376 €
Rezervo
Standard room sea view + 71 €


Standard room sea view: Adult: 2 Children: 0 Price : 1403 €
Ultra All Inclusive

6 Netë
1901 €
( - 26 % )
Çmimi Total

1403 €
Rezervo
Standard deluxe room + 177 €


Standard deluxe room: Adult: 2 Children: 0 Price : 1509 €
Ultra All Inclusive

6 Netë
2064 €
( - 27 % )
Çmimi Total

1509 €
Rezervo
Junior suite + 453 €


Junior suite: Adult: 2 Children: 0 Price : 1785 €
Ultra All Inclusive

6 Netë
2489 €
( - 28 % )
Çmimi Total

1785 €
Rezervo
Family deluxe room + 669 €


Family deluxe room: Adult: 2 Children: 0 Price : 2001 €
Ultra All Inclusive

6 Netë
2821 €
( - 29 % )
Çmimi Total

2001 €
Rezervo

Atributet e hotelit
  • Sugjeruar
Përshkrim i hotelit
Departure Flight
Tiranë - Antalya
28 May, 04:30
Return Flight
Antalya - Tiranë
04 Jun, 00:30