info@plazh.com +35542233997

The Marilis Hill Resort Hotel & Spa

/ The Marilis Hill Resort Hotel & Spa


The Marilis Hill Resort Hotel & Spa

The Marilis Hill Resort Hotel & Spa
Alternativat e dhomave dhe akomodimit
Standard room land view + 0 €


Standard room land view: Adult: 2 Children: 0 Price : 888 €
All Inclusive

7 Netë
1106 €
( - 20 % )
Çmimi Total

888 €
Rezervo
Standard room sea view + 18 €


Standard room sea view: Adult: 2 Children: 0 Price : 906 €
All Inclusive

7 Netë
1131 €
( - 20 % )
Çmimi Total

906 €
Rezervo
Family garden 2 room + 376 €


Family garden 2 room: Adult: 2 Children: 0 Price : 1264 €
All Inclusive

7 Netë
1643 €
( - 23 % )
Çmimi Total

1264 €
Rezervo
Deluxe suite room sea view + 408 €


Deluxe suite room sea view: Adult: 2 Children: 0 Price : 1296 €
All Inclusive

7 Netë
1689 €
( - 23 % )
Çmimi Total

1296 €
Rezervo

Atributet e hotelit
  • Sugjeruar
  • Hotele të rinj mbas 2018
Përshkrim i hotelit
Nisja
Tiranë - Antalya me Charter
30 May, 02:40 -
Kthimi
Antalya me Charter - Tiranë
07 Jun, 01:30 -