info@plazh.com +35542233997

Royal Garden Beach

/ Royal Garden Beach


Royal Garden Beach

Royal Garden Beach
Alternativat e dhomave dhe akomodimit
Standard room R.O.H. + 0 €


Standard room R.O.H.: Adult: 2 Children: 0 Price : 994 €
Ultra All Inclusive

6 Netë
1215 €
( - 18 % )
Çmimi Total

994 €
Rezervo
Premium room R.O.H. + 40 €


Premium room R.O.H.: Adult: 2 Children: 0 Price : 1034 €
Ultra All Inclusive

6 Netë
1272 €
( - 19 % )
Çmimi Total

1034 €
Rezervo
Family main building room + 77 €


Family main building room: Adult: 2 Children: 0 Price : 1071 €
Ultra All Inclusive

6 Netë
1325 €
( - 19 % )
Çmimi Total

1071 €
Rezervo

Atributet e hotelit
  • Hotele të rinj mbas 2018
  • Sugjeruar
Përshkrim i hotelit
Departure Flight
Tiranë - Antalya
28 May, 04:30
Return Flight
Antalya - Tiranë
04 Jun, 00:30