Costa Bitezhan Hotel

/ Costa Bitezhan Hotel


Costa Bitezhan Hotel

Costa Bitezhan Hotel
Alternativat e dhomave dhe akomodimit
Standard Room + 0 €


Standard Room: Adult: 2 Children: 0 Price : 1205 €
All Inclusive

6 Netë
Çmimi Total

1205 €
Rezervo
DOUBLE/TWIN ROOM 2/3 PAX + 84 €


DOUBLE/TWIN ROOM 2/3 PAX: Adult: 2 Children: 0 Price : 1289 €
ALL INCLUSIVE

6 Netë
Çmimi Total

1289 €
Rezervo

Atributet e hotelit
Përshkrim i hotelit
Nisja
Tiranë - Bodrum me Charter
24 Aug, 02:30 -
Kthimi
Bodrum me Charter - Tiranë
31 Aug, 00:30 -