info@plazh.com +35542233997

Selene Beach & Spa Hotel

/ Selene Beach & Spa Hotel


Selene Beach & Spa Hotel

Selene Beach & Spa Hotel
Alternativat e dhomave dhe akomodimit
Standard room land view + 0 €


Standard room land view: Adult: 2 Children: 0 Price : 1054 €
Ultra All Inclusive

6 Netë
Çmimi Total

1054 €
Rezervo
Standard room sea view + 110 €


Standard room sea view: Adult: 2 Children: 0 Price : 1164 €
Ultra All Inclusive

6 Netë
Çmimi Total

1164 €
Rezervo
Corner suite + 141 €


Corner suite: Adult: 2 Children: 0 Price : 1195 €
Ultra All Inclusive

6 Netë
Çmimi Total

1195 €
Rezervo

Atributet e hotelit
Përshkrim i hotelit
Nisja
Tiranë - Antalya
27 May, 04:30 -
Kthimi
Antalya - Tiranë
03 Jun, 01:30 -