info@plazh.com +35542233997

Crystal Sunset Luxury

/ Crystal Sunset Luxury


Crystal Sunset Luxury

Crystal Sunset Luxury
Alternativat e dhomave dhe akomodimit
Standard room land view + 0 €


Standard room land view: Adult: 2 Children: 0 Price : 1475 €
Ultimate All Inclusive

6 Netë
1724 €
( - 14 % )
Çmimi Total

1475 €
Rezervo
Standard room side sea view + 99 €


Standard room side sea view: Adult: 2 Children: 0 Price : 1574 €
Ultimate All Inclusive

6 Netë
1848 €
( - 15 % )
Çmimi Total

1574 €
Rezervo
Deluxe room + 484 €


Deluxe room: Adult: 2 Children: 0 Price : 1959 €
Ultimate All Inclusive

6 Netë
2329 €
( - 16 % )
Çmimi Total

1959 €
Rezervo
Family room land view + 499 €


Family room land view: Adult: 2 Children: 0 Price : 1974 €
Ultimate All Inclusive

6 Netë
2348 €
( - 16 % )
Çmimi Total

1974 €
Rezervo
Family room side sea view + 647 €


Family room side sea view: Adult: 2 Children: 0 Price : 2122 €
Ultimate All Inclusive

6 Netë
2533 €
( - 16 % )
Çmimi Total

2122 €
Rezervo
Honeymoon suite room + 918 €


Honeymoon suite room: Adult: 2 Children: 0 Price : 2393 €
Ultimate All Inclusive

6 Netë
2872 €
( - 17 % )
Çmimi Total

2393 €
Rezervo

Atributet e hotelit
  • Aquapark
  • Familjar
Përshkrim i hotelit
Departure Flight
Tiranë - Antalya
28 May, 04:30
Return Flight
Antalya - Tiranë
04 Jun, 00:30